[97-04]Galant EAxA/W - Szwajcarskie wersje co o nich wiecie po2000roku
koza - 29-11-2007, 23:39 Temat postu: Szwajcarskie wersje co o nich wiecie po2000roku Interesuje mnie czy znacie wersje produkowane na rynek Szwajcarski tj.Silver, Edition, Avance. Ciekawi mnie jakie są między nimi różnice gdyż min. zauważyłem duże rozbieżności co do rodzaju zderzaka.
Prosiłbym o info
ko-za
Anonymous - 29-11-2007, 23:58
system taki sam jak w niemczech, na szwajcarie lecialy lepiej wypasione albo mniej okrojone jak kto woli, czyli TCS i tym podobne gadgety. rozbieznosci wynikac moga z tego ze podana jest tylko data pierwszej rejestracji jako data produkcji. w szwajcarskich dowodach nie ma daty produkcji tak ze trzeba dzwonic po vin albo patrzec na zdjecia.
Anonymous - 30-11-2007, 12:49
Większość ma kontrole trakcji.
wersja Avance tam nazywa się premium albo silver 25
Zdecydowana przewaga aut z automatem
Często spotyka sie wnętrza z jasnej skory a w wersjach na Niemcy po 99 roku tylko czarne
koza - 30-11-2007, 13:57
Okey zgadzam się ale zwróć uwage że w Szwjcarii istnieje wersja Edition?
można obejrzeć nas autoscout24.ch.
Byłbym wdzięczny jeśli posiadacz Edition podałby mi seryjne wyposażenie.Nie sport edition.
Anonymous - 08-12-2007, 22:21
Hej,
moj jest sciagniety ze szwajcarii. Co prawda '98 ale zgadzaloby sie z przedmowcami. Z wyposazenia sa jasne skory, tempomat, podgrzewane fotele w pelni elektrycznie regulowane, automatyczna skrzynia, klimatronik, TCL i 4 airbagi. Ogolnie przyjechal w bardzo przyzwoitym stanie, wiec mysle ze ex-szwajcar to nie jest zly pomysl. nie mam zadnego znaczka edition, ale przy tym wszystkim mi styka
koza - 08-12-2007, 23:57
Dzięki pzolty za info mój przyjedzie jutro EA5W 03więc bedę mądrzejszy.
pozdro ko-za
Anonymous - 09-12-2007, 04:17
jakie tam EDITION na szwajcarie szly te same wersje wzbogacone o przycisk TCL'a tak mialy dostepne to samo wyposazenie co reszta "swiata" kwestia tego ze tam ludzie moze i zamozniejsi i brali FULL WYPASY z katalogu.
wystarczy ze zerkniesz w moja galerie to zobaczysz jak wyglada autko w roczniku '99
[ Dodano: 09-12-2007, 04:24 ]
koza napisał/a: | Silver, Edition, Avance | jedynie Avance jest fabryczna edycja reszta z tych ktore wymieniles to moze byc sprawka przedstawiciela na Szwajcarie nic wiecej...
|
|
|