Szwajcarskie wersje co o nich wiecie po2000roku |
Autor |
Wiadomość |
koza
Forumowicz ko-za

Auto: MItsubishi Galant EA5WSILVER25
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-11-2007, 23:39 Szwajcarskie wersje co o nich wiecie po2000roku
|
|
|
Interesuje mnie czy znacie wersje produkowane na rynek Szwajcarski tj.Silver, Edition, Avance. Ciekawi mnie jakie są między nimi różnice gdyż min. zauważyłem duże rozbieżności co do rodzaju zderzaka.
Prosiłbym o info
ko-za |
_________________ Lubiłem lawetę mam MIŚKA
 |
|
|
|
 |
PLPynton [Usunięty]
|
Wysłany: 29-11-2007, 23:58
|
|
|
system taki sam jak w niemczech, na szwajcarie lecialy lepiej wypasione albo mniej okrojone jak kto woli, czyli TCS i tym podobne gadgety. rozbieznosci wynikac moga z tego ze podana jest tylko data pierwszej rejestracji jako data produkcji. w szwajcarskich dowodach nie ma daty produkcji tak ze trzeba dzwonic po vin albo patrzec na zdjecia. |
|
|
|
 |
Amator Galanta [Usunięty]
|
Wysłany: 30-11-2007, 12:49
|
|
|
Większość ma kontrole trakcji.
wersja Avance tam nazywa się premium albo silver 25
Zdecydowana przewaga aut z automatem
Często spotyka sie wnętrza z jasnej skory a w wersjach na Niemcy po 99 roku tylko czarne |
|
|
|
 |
koza
Forumowicz ko-za

|
Wysłany: 30-11-2007, 13:57
|
|
|
Okey zgadzam się ale zwróć uwage że w Szwjcarii istnieje wersja Edition?
można obejrzeć nas autoscout24.ch.
Byłbym wdzięczny jeśli posiadacz Edition podałby mi seryjne wyposażenie.Nie sport edition. |
 |
|
|
|
 |
pzolty [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2007, 22:21
|
|
|
Hej,
moj jest sciagniety ze szwajcarii. Co prawda '98 ale zgadzaloby sie z przedmowcami. Z wyposazenia sa jasne skory, tempomat, podgrzewane fotele w pelni elektrycznie regulowane, automatyczna skrzynia, klimatronik, TCL i 4 airbagi. Ogolnie przyjechal w bardzo przyzwoitym stanie, wiec mysle ze ex-szwajcar to nie jest zly pomysl. nie mam zadnego znaczka edition, ale przy tym wszystkim mi styka |
|
|
|
 |
koza
Forumowicz ko-za

|
Wysłany: 08-12-2007, 23:57
|
|
|
Dzięki pzolty za info mój przyjedzie jutro EA5W 03więc bedę mądrzejszy.
pozdro ko-za |
 |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2007, 04:17
|
|
|
jakie tam EDITION na szwajcarie szly te same wersje wzbogacone o przycisk TCL'a tak mialy dostepne to samo wyposazenie co reszta "swiata" kwestia tego ze tam ludzie moze i zamozniejsi i brali FULL WYPASY z katalogu.
wystarczy ze zerkniesz w moja galerie to zobaczysz jak wyglada autko w roczniku '99
[ Dodano: 09-12-2007, 04:24 ]
koza napisał/a: | Silver, Edition, Avance | jedynie Avance jest fabryczna edycja reszta z tych ktore wymieniles to moze byc sprawka przedstawiciela na Szwajcarie nic wiecej... |
|
|
|
 |
|