To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Lancer CB0 - no Panowie Lancerzyści, pomóżcie Coltowi :)

Anonymous - 10-05-2006, 23:25
Temat postu: no Panowie Lancerzyści, pomóżcie Coltowi :)
no dobra Panowie Lancerzyści, na jednym ze zdjęc na forum wypatrzyłem, że Lancery (te z lat 92-95) mają w przednich drzwiach głośniki i maskownice do nich - o czym colty moga pomarzyc.

Jako, że ja colta mam z tych lat a miejsc na głośniki w tapicerce niedali, sam je zrobilem - wyciałem dziure w tapicerce i tutaj pojawia się moje pytanie:

czy te osłonki są takie same jak przetłoczenia w drzwiach w colcie, wg ktorych dziury wycialem??

pytanie oczywiscie dla kogos kto zna obie pary drzwi, ew podesle jakies fotki, szukam ich wlasnie na allegro, tych oslonek, moze cos wynajde, bo jak narazie jezdze z dziurami w tapicerce :)

albo lepszy pomysl..jakby mi ktos fotke strzeli tak pod katem prostym tych maskownic to bym moze sam cos wydedukowal

Rafal_Szczecin - 11-05-2006, 06:52

tak sa zaslepki sa takie same :

pozdrawiam

Anonymous - 11-05-2006, 20:35

dzieki Rafal_Szczecin, ale cosik mi sie wydaje ze to jednak inne ramki, u mnie to tak wyglada:

tak wogole sliczny kolor masz lancerka :P

Rafal_Szczecin - 11-05-2006, 21:09

Nippo nie widze zdjecia .
poprawa sliczny kolor MIAŁEM lancerka :(
ale colcik tez nie ma gorszego kolorku ;)

Anonymous - 11-05-2006, 21:16

tez nie widze zdjecia :P

dobra juz powinno dzialac :)

a co sie stalo z kolorkiem albo lancerkiem? pewnie gdzies pisales, ale ja tu krotko bawie wiec pewnie nie doszedlem jeszcze :)

Rafal_Szczecin - 11-05-2006, 21:20

nippo z lancerkiem stalo sie to :

http://www.mitsubishi-gra...?t=2086&start=0 :cry:

Anonymous - 11-05-2006, 21:44

uuuu :( to faktycznie nieciekawie, lezka w oku sie kreci w takich momentach, wspolczuje :(

co do zdjecia, widac juz?
jakby co jest
>>>TU<<<

Anonymous - 13-11-2007, 16:45

kurde a moj lancer 93 nie ma miejsca na glosniki w drzwiach :/ tylko ma wlasnie tkaie wybrzuszenia o jakich mowil kolega w colt'cie
wichura1 - 15-11-2007, 08:35

Gdzieś mam te całe wkłady do montażu głośników pod tapicerkę drzwi + maskownice. Kupiłem od Rafal_Szczecin po tym jak skasował Lancera, ale jednak u siebie nie wykorzystałem.

edit: Nie znalazłem maskownic, mam tylko te wkłady do montażu głośników pod tapicerkę.