|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 28-09-2007, 15:44 |
no Panowie Lancerzyści, pomóżcie Coltowi :) |
Autor |
Wiadomość |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2006, 23:25 no Panowie Lancerzyści, pomóżcie Coltowi :)
|
|
|
no dobra Panowie Lancerzyści, na jednym ze zdjęc na forum wypatrzyłem, że Lancery (te z lat 92-95) mają w przednich drzwiach głośniki i maskownice do nich - o czym colty moga pomarzyc.
Jako, że ja colta mam z tych lat a miejsc na głośniki w tapicerce niedali, sam je zrobilem - wyciałem dziure w tapicerce i tutaj pojawia się moje pytanie:
czy te osłonki są takie same jak przetłoczenia w drzwiach w colcie, wg ktorych dziury wycialem??
pytanie oczywiscie dla kogos kto zna obie pary drzwi, ew podesle jakies fotki, szukam ich wlasnie na allegro, tych oslonek, moze cos wynajde, bo jak narazie jezdze z dziurami w tapicerce
albo lepszy pomysl..jakby mi ktos fotke strzeli tak pod katem prostym tych maskownic to bym moze sam cos wydedukowal |
Ostatnio zmieniony przez wichura1 15-11-2007, 08:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 11-05-2006, 06:52
|
|
|
tak sa zaslepki sa takie same :
pozdrawiam |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2006, 20:35
|
|
|
dzieki Rafal_Szczecin, ale cosik mi sie wydaje ze to jednak inne ramki, u mnie to tak wyglada:
tak wogole sliczny kolor masz lancerka
 |
Ostatnio zmieniony przez nippo 11-05-2006, 21:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-05-2006, 21:09
|
|
|
Nippo nie widze zdjecia .
poprawa sliczny kolor MIAŁEM lancerka
ale colcik tez nie ma gorszego kolorku |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2006, 21:16
|
|
|
tez nie widze zdjecia
dobra juz powinno dzialac
a co sie stalo z kolorkiem albo lancerkiem? pewnie gdzies pisales, ale ja tu krotko bawie wiec pewnie nie doszedlem jeszcze |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2006, 21:44
|
|
|
uuuu to faktycznie nieciekawie, lezka w oku sie kreci w takich momentach, wspolczuje
co do zdjecia, widac juz?
jakby co jest
>>>TU<<< |
|
|
|
 |
wsza-lancer [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2007, 16:45
|
|
|
kurde a moj lancer 93 nie ma miejsca na glosniki w drzwiach :/ tylko ma wlasnie tkaie wybrzuszenia o jakich mowil kolega w colt'cie |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 15-11-2007, 08:35
|
|
|
Gdzieś mam te całe wkłady do montażu głośników pod tapicerkę drzwi + maskownice. Kupiłem od Rafal_Szczecin po tym jak skasował Lancera, ale jednak u siebie nie wykorzystałem.
edit: Nie znalazłem maskownic, mam tylko te wkłady do montażu głośników pod tapicerkę. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
|
|