To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Problemy techniczne - Oryginalne systemy nawigacji w SS

marek jb - 19-05-2006, 09:19
Temat postu: Oryginalne systemy nawigacji w SS
Witam, czy moze ktos moglby mi powiedziec cos wiecej o oryginalnych systemach nawigacji proponowanych przez mitsubishi np. model Navigation system P063? lub jakos tak? czy oplaca sie to kupowac i jak to sie podlacza? itp itp? czy moze jakis zewnetrzny system dobry i w dobrej cenie ktos moglby zaproponowac? tyle jest tego ze nie wiadomo co wybrac? pozdrawiam
Potek - 19-05-2006, 16:15

Z tego co wyczytałem na tym forum jak i na forum MKP to nie ma w tej chwili map Polski do oryginalnych nawigacji Mitsubishi. Tak więc inwestowanie w oryginalną nawigację jest trochę dyskusyjne... :| No chyba że się coś zmieniło, ale jeśli tak to koledzy zaraz mnie poprawią :)
Anonymous - 19-05-2006, 16:24

do starych systemow nie ma, do nowych podobno ma byc ale kiedy nie wiadomo.
z zewnetrzynych polecam tomtom go 700 lub jakiegos palma z automapa i tomtom'em

szczeslaw - 19-05-2006, 18:47

arturro napisał/a:
jakiegos palma z automapa i tomtom'em

IMHO chyba najlepsze rozwiązanie. Może nie tak wygodne jak orginalna nawigacja (trzeba się bawić w uchwyty itp.) ale za to dużo bardzie uniwersalne. Nowego PocketPC z wbudowanym odbiornikiem GPS kupisz już spokojnie poniżej 1500zł. Mapy co prawda nie są tanie, ale to też jest do przeskoczenia (można np. kupić zestaw, który zawsze wychodzi taniej niż urządzenie + mapa osobno ;) ).
Z wbudowaną nawigacją nie wejdziesz np. na stację benzynową z hot spotem i nie sprawdzisz maila (albo nie zalogujesz się na forum ;) )...

marek jb - 22-05-2006, 08:52
Temat postu: Jakie systemy nawigacji wy uzywacie???
Witam, jakie stestemy nawigacji wy uzywacie i jak wam sie one sprawdzaja? i w obecnej chwili czy zmienilibyscie je na inne? a jezeli tak to na jakie?
pozdrawiam
marek jb

Anonymous - 22-05-2006, 14:24

ja uzywam automapy i tomtom'a - jak wszystko i te mapy maja swoje wady i zalety.
wiecej sie dowiesz czytajac to forum: http://www.pdaclub.pl/forum/