Oryginalne systemy nawigacji w SS |
Autor |
Wiadomość |
marek jb
Nowy Forumowicz marek jb
Auto: Space Star 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-05-2006, 09:19 Oryginalne systemy nawigacji w SS
|
|
|
Witam, czy moze ktos moglby mi powiedziec cos wiecej o oryginalnych systemach nawigacji proponowanych przez mitsubishi np. model Navigation system P063? lub jakos tak? czy oplaca sie to kupowac i jak to sie podlacza? itp itp? czy moze jakis zewnetrzny system dobry i w dobrej cenie ktos moglby zaproponowac? tyle jest tego ze nie wiadomo co wybrac? pozdrawiam |
|
|
|
 |
Potek
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
|
Wysłany: 19-05-2006, 16:15
|
|
|
Z tego co wyczytałem na tym forum jak i na forum MKP to nie ma w tej chwili map Polski do oryginalnych nawigacji Mitsubishi. Tak więc inwestowanie w oryginalną nawigację jest trochę dyskusyjne... No chyba że się coś zmieniło, ale jeśli tak to koledzy zaraz mnie poprawią |
Ostatnio zmieniony przez Potek 19-05-2006, 16:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 19-05-2006, 16:24
|
|
|
do starych systemow nie ma, do nowych podobno ma byc ale kiedy nie wiadomo.
z zewnetrzynych polecam tomtom go 700 lub jakiegos palma z automapa i tomtom'em |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Pomógł: 28 razy Dołączył: 29 Cze 2005 Posty: 1980 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 19-05-2006, 18:47
|
|
|
arturro napisał/a: | jakiegos palma z automapa i tomtom'em |
IMHO chyba najlepsze rozwiązanie. Może nie tak wygodne jak orginalna nawigacja (trzeba się bawić w uchwyty itp.) ale za to dużo bardzie uniwersalne. Nowego PocketPC z wbudowanym odbiornikiem GPS kupisz już spokojnie poniżej 1500zł. Mapy co prawda nie są tanie, ale to też jest do przeskoczenia (można np. kupić zestaw, który zawsze wychodzi taniej niż urządzenie + mapa osobno ).
Z wbudowaną nawigacją nie wejdziesz np. na stację benzynową z hot spotem i nie sprawdzisz maila (albo nie zalogujesz się na forum )... |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
marek jb
Nowy Forumowicz marek jb
Auto: Space Star 1.6
|
Wysłany: 22-05-2006, 08:52 Jakie systemy nawigacji wy uzywacie???
|
|
|
Witam, jakie stestemy nawigacji wy uzywacie i jak wam sie one sprawdzaja? i w obecnej chwili czy zmienilibyscie je na inne? a jezeli tak to na jakie?
pozdrawiam
marek jb |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2006, 14:24
|
|
|
ja uzywam automapy i tomtom'a - jak wszystko i te mapy maja swoje wady i zalety.
wiecej sie dowiesz czytajac to forum: http://www.pdaclub.pl/forum/ |
|
|
|
 |
|