To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - lampy przeciwmgielne tylne w OUT II

Anonymous - 18-12-2008, 22:19
Temat postu: lampy przeciwmgielne tylne w OUT II
słuchajcie są dwie ale czy obie powinny się swiecić ?? nigdy tego nie używam (bo nienawidzę jak mi po "ślepiach daje") ale tak dla zabawy włączyłem w garażu i zonk :butthead: prawego nie ma , to normalka ?? bo oczywiście w manualu nic nie znalazłem...pozdro i dzięki za answer
PS a jeśli mają być to jak się wymienia żarówkę ??

Hiszpan - 18-12-2008, 22:21

Robercik64, powinna świecić tylko jedna. Druga to tylko atrapa, nie ma gniazda na żarówkę i nie ma doprowadzonych przewodów :doubt:
Anonymous - 18-12-2008, 22:28

dzięki !! PS a Ty na forum śpisz ?? :mrgreen:
Hiszpan - 18-12-2008, 22:31

Robercik64 napisał/a:
dzięki !! PS a Ty na forum śpisz ?? :mrgreen:
Hehe - nie ;)
Akurat włączyłem zaraz po Twoim poście :D

miki672 - 30-08-2009, 22:28

WITAM
W moim outku w wersji 3.0 USA ani jedna lampa przeciwmgielna sie nie pali .Gdy wykręciłem lampy okazało sie że ten model nie ma wcale tych lamp(są zaślepione),oraz nie ma instalki pociągniętej do tych lamp. Niestety musiałem samemu zamontować gniazda na żarówki oraz pociągnąć przewody przez całe autko .
Pozdrawiam wszystkich.

mitsu00 - 30-08-2009, 22:40

miki672 napisał/a:
WITAM
W moim outku w wersji 3.0 USA ani jedna lampa przeciwmgielna sie nie pali .Gdy wykręciłem lampy okazało sie że ten model nie ma wcale tych lamp(są zaślepione),oraz nie ma instalki pociągniętej do tych lamp. Niestety musiałem samemu zamontować gniazda na żarówki oraz pociągnąć przewody przez całe autko .
Pozdrawiam wszystkich.

Z tego co się orientuję to przy rejestracji aut sprowadzonych z USA w krajach UE wymagane jest zainstalowanie m.in tylnej lampy przeciwmgielnej. Amerykańce tego nie mają.

Pozdr.