Przesunięty przez: Gene 28-01-2009, 11:06 |
lampy przeciwmgielne tylne w OUT II |
Autor |
Wiadomość |
Robercik64 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2008, 22:19 lampy przeciwmgielne tylne w OUT II
|
|
|
słuchajcie są dwie ale czy obie powinny się swiecić ?? nigdy tego nie używam (bo nienawidzę jak mi po "ślepiach daje") ale tak dla zabawy włączyłem w garażu i zonk prawego nie ma , to normalka ?? bo oczywiście w manualu nic nie znalazłem...pozdro i dzięki za answer
PS a jeśli mają być to jak się wymienia żarówkę ?? |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 18-12-2008, 22:21
|
|
|
Robercik64, powinna świecić tylko jedna. Druga to tylko atrapa, nie ma gniazda na żarówkę i nie ma doprowadzonych przewodów |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Robercik64 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2008, 22:28
|
|
|
dzięki !! PS a Ty na forum śpisz ?? |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 18-12-2008, 22:31
|
|
|
Robercik64 napisał/a: | dzięki !! PS a Ty na forum śpisz ?? | Hehe - nie
Akurat włączyłem zaraz po Twoim poście |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
miki672
Nowy Forumowicz MIKI

Auto: OutlanderII,3000GT VR4 3.0 v6
|
Wysłany: 30-08-2009, 22:28
|
|
|
WITAM
W moim outku w wersji 3.0 USA ani jedna lampa przeciwmgielna sie nie pali .Gdy wykręciłem lampy okazało sie że ten model nie ma wcale tych lamp(są zaślepione),oraz nie ma instalki pociągniętej do tych lamp. Niestety musiałem samemu zamontować gniazda na żarówki oraz pociągnąć przewody przez całe autko .
Pozdrawiam wszystkich. |
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 30-08-2009, 22:40
|
|
|
miki672 napisał/a: | WITAM
W moim outku w wersji 3.0 USA ani jedna lampa przeciwmgielna sie nie pali .Gdy wykręciłem lampy okazało sie że ten model nie ma wcale tych lamp(są zaślepione),oraz nie ma instalki pociągniętej do tych lamp. Niestety musiałem samemu zamontować gniazda na żarówki oraz pociągnąć przewody przez całe autko .
Pozdrawiam wszystkich. |
Z tego co się orientuję to przy rejestracji aut sprowadzonych z USA w krajach UE wymagane jest zainstalowanie m.in tylnej lampy przeciwmgielnej. Amerykańce tego nie mają.
Pozdr. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|