To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - nocleg

Anonymous - 15-06-2005, 14:29
Temat postu: nocleg
Witam wszystkich,

jak zapewne wszyscy juz zauwazyli zblizaja sie juz wakacje. Ja wraz ze swoja rodzinka i miskiem oczywiscie planujemy wyjazd na poludnie francji. W zwiazku z tym mam pytanie o ewentualne doswiadczenia wsrod tych, ktorzy takowe maja na tej trasie oraz namiary na sprawdzony, tani motel gdzies w poludniowej Austrii w okolicach autostrady.

Z gory dziekuje i pozdrawiam
Jezyk

Grześku - 18-06-2005, 17:46

Szukaj przy autostradach hoteli oznaczonych logo F1 (Formula 1), dobry standard, niskie ceny i jedzenie do przełknięcia.
Są dobrze oznakowane przed zjazdami z autostrad, niestety nie powiem na jakich autobanach dokładnie i w którym miejscu.

Anonymous - 19-06-2005, 13:51

Grześku napisał/a:
dobry standard

Dobry standard to rzecz względna, ale F1 nalezy odwiedzić ze względów poznawczych. Mnie za pierwszym razem ścięło jak zobaczyłem samoodkażający się wucet i łazienkę.

Grześku - 19-06-2005, 14:08

Ale nie zaprzeczysz że w porównaniu do przydrożnych moteli F1 się wyróżnia i to pozytywnie.
Owszem dobry standard to rzecz względna ale Hiltona nikt się nie spodziewa a tym bardziej za niego nie płaci :wink:

Anonymous - 19-06-2005, 15:02

Żeby nie było wątpliwości: w żadnym razie nie odradzam noclegu w F1. Jest tam (z moich doświadczeń) czysto, skromnie i bezosobowo - jak na nocleg tranzytowy całkiem OK.