|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
nocleg |
Autor |
Wiadomość |
jezyk [Usunięty]
|
Wysłany: 15-06-2005, 14:29 nocleg
|
|
|
Witam wszystkich,
jak zapewne wszyscy juz zauwazyli zblizaja sie juz wakacje. Ja wraz ze swoja rodzinka i miskiem oczywiscie planujemy wyjazd na poludnie francji. W zwiazku z tym mam pytanie o ewentualne doswiadczenia wsrod tych, ktorzy takowe maja na tej trasie oraz namiary na sprawdzony, tani motel gdzies w poludniowej Austrii w okolicach autostrady.
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Jezyk |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-06-2005, 17:46
|
|
|
Szukaj przy autostradach hoteli oznaczonych logo F1 (Formula 1), dobry standard, niskie ceny i jedzenie do przełknięcia.
Są dobrze oznakowane przed zjazdami z autostrad, niestety nie powiem na jakich autobanach dokładnie i w którym miejscu. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 19-06-2005, 13:51
|
|
|
Grześku napisał/a: | dobry standard |
Dobry standard to rzecz względna, ale F1 nalezy odwiedzić ze względów poznawczych. Mnie za pierwszym razem ścięło jak zobaczyłem samoodkażający się wucet i łazienkę. |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-06-2005, 14:08
|
|
|
Ale nie zaprzeczysz że w porównaniu do przydrożnych moteli F1 się wyróżnia i to pozytywnie.
Owszem dobry standard to rzecz względna ale Hiltona nikt się nie spodziewa a tym bardziej za niego nie płaci |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 19-06-2005, 15:02
|
|
|
Żeby nie było wątpliwości: w żadnym razie nie odradzam noclegu w F1. Jest tam (z moich doświadczeń) czysto, skromnie i bezosobowo - jak na nocleg tranzytowy całkiem OK. |
|
|
|
 |
|
|