To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Ubezpieczenia - Post powitalny

ruslana81 - 22-04-2009, 21:26
Temat postu: Post powitalny
Witam Was na nowym podforum :mrgreen:
Został ono utworzone, aby stać się skarbnicą wiedzy dla MitsuManiaków na temat ważny dla każdego posiadacza pojazdu mechanicznego, ale też dla wszystkich, którzy potrzebują ubezpieczeń podróżnych, domu/mieszkania, zdrowotnych, następstw nieszczęśliwych wypadków, itp.

Chwilę potrwa, zanim przebrnę przez nasze Forum i zbiorę wszystkie tematy, które się przewinęły o ubezpieczeniach, a gdyby ktoś z Was jeszcze później wychwycił gdzieś przypadkiem taki temat, proszę o znak-sygnał.

Pomysł na to podforum powstał stąd, że zajmuję się zawodowo ubezpieczeniami. Chciałabym Was prosić o wyrażenie Waszych opinii o ubezpieczycielach, których mam na swojej "liście" oraz takich, których na niej nie ma, a u których być może posiadacie polisy.

Zależy mi na wszelkich informacjach o przebiegu procesu likwidacji szkód, Waszych opiniach o samym procesie (czy długo, dlaczego, jak, po co, itd.), przygodach miłych i nie miłych z tym związanych. To samo dotyczy wszelkich dodatków do ubezpieczeń komunikacyjnych, np. Assistance (czy działa tak, jak obiecują w ogólnych warunkach?).

Nie ma lepszego źródła na uzyskanie takich informacji niż forum motoryzacyjne. Likwidacja szkód to temat najważniejszy w ubezpieczeniach i jest dla mnie teraz priorytetem, bo pracuję nad porównaniem ofert działających na rynku.

Zostanie utworzonych kilka tematów, aby już na początku uniknąć bałaganu.

W miarę możliwości proszę o unikanie OT, ponieważ chciałabym, aby to miejsce rzetelnie obrazowało ubezpieczenia.

Anonymous - 23-04-2009, 08:08

Fajny pomysł na temat - wszystko będzie razem.

Kilka linków z forum

Kupno odszkodowania OC

ubezpieczenia auta-porady

CHcesz aby wklejać Ci tutaj linki czy masz inny pomysl :?:

Anonymous - 23-04-2009, 08:45

Dzięki Michał :)

Myślę, że w tym temacie można wklejać linki, a ja będę je odpowiednio porządkowała :)

Cieszy mnie, że pomysł się podoba.

[b]EDIT:[/b] to napisała ruslana81 nie będąc zalogowana na Forum.

Hubeeert - 23-04-2009, 09:04

Już nie można pisac będąc niezalogowanym.

Powodzenia Asiu.