|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Post powitalny |
Autor |
Wiadomość |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2009, 21:26 Post powitalny
|
|
|
Witam Was na nowym podforum
Został ono utworzone, aby stać się skarbnicą wiedzy dla MitsuManiaków na temat ważny dla każdego posiadacza pojazdu mechanicznego, ale też dla wszystkich, którzy potrzebują ubezpieczeń podróżnych, domu/mieszkania, zdrowotnych, następstw nieszczęśliwych wypadków, itp.
Chwilę potrwa, zanim przebrnę przez nasze Forum i zbiorę wszystkie tematy, które się przewinęły o ubezpieczeniach, a gdyby ktoś z Was jeszcze później wychwycił gdzieś przypadkiem taki temat, proszę o znak-sygnał.
Pomysł na to podforum powstał stąd, że zajmuję się zawodowo ubezpieczeniami. Chciałabym Was prosić o wyrażenie Waszych opinii o ubezpieczycielach, których mam na swojej "liście" oraz takich, których na niej nie ma, a u których być może posiadacie polisy.
Zależy mi na wszelkich informacjach o przebiegu procesu likwidacji szkód, Waszych opiniach o samym procesie (czy długo, dlaczego, jak, po co, itd.), przygodach miłych i nie miłych z tym związanych. To samo dotyczy wszelkich dodatków do ubezpieczeń komunikacyjnych, np. Assistance (czy działa tak, jak obiecują w ogólnych warunkach?).
Nie ma lepszego źródła na uzyskanie takich informacji niż forum motoryzacyjne. Likwidacja szkód to temat najważniejszy w ubezpieczeniach i jest dla mnie teraz priorytetem, bo pracuję nad porównaniem ofert działających na rynku.
Zostanie utworzonych kilka tematów, aby już na początku uniknąć bałaganu.
W miarę możliwości proszę o unikanie OT, ponieważ chciałabym, aby to miejsce rzetelnie obrazowało ubezpieczenia. |
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
xyz
Gość
|
Wysłany: 23-04-2009, 08:45
|
|
|
Dzięki Michał :)
Myślę, że w tym temacie można wklejać linki, a ja będę je odpowiednio porządkowała :)
Cieszy mnie, że pomysł się podoba.
[b]EDIT:[/b] to napisała ruslana81 nie będąc zalogowana na Forum. |
Ostatnio zmieniony przez ruslana81 23-04-2009, 08:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-04-2009, 09:04
|
|
|
Już nie można pisac będąc niezalogowanym.
Powodzenia Asiu. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|