Space Star Techniczne - [MSS ALL] [KLIMATYZACJA] Filtr Kabinowy po lifcie
domin82 - 16-06-2009, 10:25 Temat postu: [MSS ALL] [KLIMATYZACJA] Filtr Kabinowy po lifcie Witam
Panowie dla was pewnie prosta sprawa.
Czy filtr kabinowy i filtr klimatyzacji, które znajdują się pod schowkiem pasażera to to samo?Czy jest jakieś inne miejsce,bo określenie "podszybia" nie wydaje mi się miejscem schowka,ale nie wiem. I czy ma ktoś może takie fotki lub film instruktażowy jak to samemu wymienić.
Z góry dzieki za wszelkie podpowiedzi.
Pozdrawiam
lukasz921 - 16-06-2009, 11:30
Co do samodzielnej wymiany kup filtrona masz wszystko dokladnie opisane wraz ze zdjeciami. Nie wiem jak inni producenci.
Pozdrawiam
Lukasz921
kolysm - 16-06-2009, 11:45
Po pierwsze primo: wyciągasz cały schowek po stronie pasażera.
Po drugie primo : masz tam na samym środku taki zaczep, który trzeba wyciągnąć do góry
Po trzecie primo : wymieniasz filtry, bo są tam 2 sztuki (oba kabinowe)
Po czwarte : składasz w odwrotnej kolejności:)
domin82 - 17-06-2009, 17:19
Dzięki chłopaki za podpowiedzi , spróbuje niczego nie zepsuć
xjacobs - 17-06-2009, 20:40
kolysm napisał/a: | Po pierwsze primo: wyciągasz cały schowek po stronie pasażera.
Po drugie primo : masz tam na samym środku taki zaczep, który trzeba wyciągnąć do góry
Po trzecie primo : wymieniasz filtry, bo są tam 2 sztuki (oba kabinowe)
Po czwarte : składasz w odwrotnej kolejności:) | nic dodac nic ująć
rumcajs83 - 16-04-2013, 17:26
Super temat jak na tę porę roku. pomimo że mój Misiek jest przed liftem to i tak bardzo pomógł mi ten temat. a tak z ciekawości za filtr kabinowy dałem 36 zeta.
RaVciO - 16-04-2013, 20:20
Jak widać wymiana filtra kabinowego/klimy to banał i nie warto przepłacać za sam filtr i jego wymianę w serwisie klimatyzacji
|
|
|