To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Lancer CB0 - [CB0] Trzeci Stop w lancerku

j-rules - 01-11-2009, 00:36
Temat postu: [CB0] Trzeci Stop w lancerku
Czy jest mozliwosc zamontowania trzeciego światła stop ( takiego uniwersalnego LED )
Jak wyglada instalacja takiego cuda? <dla laika> czy sa jakies techniczne przeszkody, pulapki?

miki4x4 - 01-11-2009, 08:37

Poszukaj oryginalnego spojlera. Tam masz wbudowany "STOP" . Spojlerek jest subtelny i wg mnie bardzo poprawia wygląd auta.

http://www.allegro.pl/ite...yl_spojler.html

rosomak1983 - 01-11-2009, 10:10

j-rules, nie ma zadbych przeszkód. Wszystko jest poprowadzone do jednej z lamp stopu. Tam jeden idzie pod złacze żarówki stopu (przykrecany na śrubke) a drugi do masy. I przy masie chyba trza wymodzic jakas kostke.
idas - 01-11-2009, 11:00

Miki4x4 ja mam właśnie taki oryginalny spojler i nie mam tam trzeciego światła stopu:) Z tego co wiem ustrojstwo to montowano w samochodach dopiero od któregoś roku w latach 90'. Mój lancer jest z początku produkcji, być może później te same spojlery były już oświetlone.
j-rules - 01-11-2009, 20:05

Cytat:
Poszukaj oryginalnego spojlera. Tam masz wbudowany "STOP" . Spojlerek jest subtelny i wg mnie bardzo poprawia wygląd auta.
niespecjalnie mi odpowiada spojler, raz ze nie jestem pewny czy mi sie podoba, dwa to jest jednak duzy wydatek jak na studencine, za duzy zeby eksperymentowac.. Gdyby byl tanio do wyhaczenia to bym sie zastanowil, ale na sile szukac spojlera nie mam zamiaru (zwlaszcza przeplacac) ;)