[CB0] Trzeci Stop w lancerku |
Autor |
Wiadomość |
j-rules
Mitsumaniak devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 1422 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 01-11-2009, 00:36 [CB0] Trzeci Stop w lancerku
|
|
|
Czy jest mozliwosc zamontowania trzeciego światła stop ( takiego uniwersalnego LED )
Jak wyglada instalacja takiego cuda? <dla laika> czy sa jakies techniczne przeszkody, pulapki? |
_________________ Najpierw ty popracujesz a ja odpoczne, pozniej na odwrót, ja odpoczne a ty popracujesz
 |
|
|
|
 |
miki4x4
Mitsumaniak Miki
Auto: to co w podpisie
|
Wysłany: 01-11-2009, 08:37
|
|
|
Poszukaj oryginalnego spojlera. Tam masz wbudowany "STOP" . Spojlerek jest subtelny i wg mnie bardzo poprawia wygląd auta.
http://www.allegro.pl/ite...yl_spojler.html |
_________________ Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99r
Nissan Patrol 2.8 TD 94r
 |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 01-11-2009, 10:10
|
|
|
j-rules, nie ma zadbych przeszkód. Wszystko jest poprowadzone do jednej z lamp stopu. Tam jeden idzie pod złacze żarówki stopu (przykrecany na śrubke) a drugi do masy. I przy masie chyba trza wymodzic jakas kostke. |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
idas
Mitsumaniak

Auto: Toyota Celica VII
Pomógł: 46 razy Dołączył: 13 Paź 2008 Posty: 1716 Skąd: Wrocław/Rawicz
|
Wysłany: 01-11-2009, 11:00
|
|
|
Miki4x4 ja mam właśnie taki oryginalny spojler i nie mam tam trzeciego światła stopu:) Z tego co wiem ustrojstwo to montowano w samochodach dopiero od któregoś roku w latach 90'. Mój lancer jest z początku produkcji, być może później te same spojlery były już oświetlone. |
|
|
|
 |
j-rules
Mitsumaniak devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 1422 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 01-11-2009, 20:05
|
|
|
Cytat: | Poszukaj oryginalnego spojlera. Tam masz wbudowany "STOP" . Spojlerek jest subtelny i wg mnie bardzo poprawia wygląd auta. | niespecjalnie mi odpowiada spojler, raz ze nie jestem pewny czy mi sie podoba, dwa to jest jednak duzy wydatek jak na studencine, za duzy zeby eksperymentowac.. Gdyby byl tanio do wyhaczenia to bym sie zastanowil, ale na sile szukac spojlera nie mam zamiaru (zwlaszcza przeplacac) |
_________________ Najpierw ty popracujesz a ja odpoczne, pozniej na odwrót, ja odpoczne a ty popracujesz
 |
|
|
|
 |
|