To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - ZLOT WILKASY 2010

Anonymous - 05-01-2010, 23:24
Temat postu: ZLOT WILKASY 2010
jak zwykle kto jedzie i jak robimy z noclegiem kiedy wyjazd itp.

moje zdanko, jedena osobka od domku ktora zbierze kasiore i wysle kwestja kto z kim igdzie do ustalenia na spotach

prosze o wypowiedzi

Leppe - 06-01-2010, 07:51

Ja wraz z rodzinką śpimy u Piotrka i jego rodziny (Boobeski ma domek bardzo blisko ośrodka) :lol: :lol: :lol: .
yaro1976 - 06-01-2010, 08:59

my oczywiście jedziemy, teraz waham sie jakie lokum mamy wybrać, czy hotel, czy domki Brda, ma ktoś jakąś mapkę tego ośrodka? coby można było zorientować się w topografii i razem gdzieś w qpie nocować, łodziaki muszą trzymać się razem...
Anonymous - 06-01-2010, 21:05

jest wszystko w dziale zloty linki do strony osrodka
Anonymous - 06-01-2010, 22:40

A my pewnie nie pojedziemy......

Madzia ma termin 27 lipca.....

Chooper - 06-01-2010, 22:42

yaro, na razie wystarczy dokonywać rezerwacji. Konkretne rozlokowywanie ludzi chyba bedzie odbywało się na miejscu (tak deklarują na chwilę obecną organizatorzy z tego co pamiętam)
junior81 - 07-01-2010, 00:52

Forest_Taft napisał/a:
A my pewnie nie pojedziemy......

Madzia ma termin 27 lipca.....

Wielka szkoda.
Ja oczywiście wybieram się na zlot.

yaro1976 - 07-01-2010, 08:51

Chooper napisał/a:
yaro, na razie wystarczy dokonywać rezerwacji. Konkretne rozlokowywanie ludzi chyba bedzie odbywało się na miejscu (tak deklarują na chwilę obecną organizatorzy z tego co pamiętam)

no tak ale jak zabukuję pokój hotelowy, a cała Łódź będzie, tak jak w Żywcu zgrupowana w domkach, to później będzie to trudno odkręcać, moje dzieciaki sa już na tyle "dorosłe" że chyba późne balowanie nie będzie im juz tak przeszkadzało (wręcz przeciwnie:P)

Wiec macie jakies typy gdzei będziecie noclegować, zakładam ze domki, teraz tylko brda czy mikołajki....

dajcie jasne przesłanki, mam juz dość izolacji na zlotach :P

Anonymous - 07-01-2010, 09:25

znajac zycie i nas pewnie bedziemy w domkach trzeba tylko uzgodnic w ktorych
w goralach problemy z wejsciem zejsciem po paru glebszych za to duzo miejsca
w zwyklych nie bylem ale wszyskto w poziomie

(niech ktos mnie poprawi jezeli sie myle)

yaro1976 - 07-01-2010, 19:04

poszło, zabukowałem BRDĘ...
Anonymous - 10-01-2010, 21:55

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

PROPONUJĘ SPOTKANIE ORGANIZACYJNE W STYCZNIU.

Co roku się troszkę organizujemy, więc warto się spotkać i pewne sprawy ustalić, jakieś pomysły przedstawić, podzielić się obowiązkami i przyjemnościami, przed i na zlocie.
Pewne sprawy możemy omówić na początku sierpnia inne warto poruszyć już teraz jak np. kto jedzie a kto nie, rezerwacje i dobór w domkach.

Niby wszystko oczywiste ale mało ludzi czyta forum ostatnio, więc będą wysyłane maile i smsy do ludzi. Poza tym warto byłoby się spotkać tak po prostu, jak to normalnie robiliśmy i pogadać., nie tylko ci co jadą.

Piszcie kiedy możecie, jakieś popołudnia, wieczory, nie wiem czy w tygodniu czy weekend. Jakikolwiek termin wygodny dla większości, ale w styczniu im szybciej tym lepiej. Ci co nie będą mogli przyjść mogą sprawę śledzić przez forum i na telefon, w końcu wszystko i tak im przekażemy, każdego chętnego weźmiemy pod uwagę i spytamy co ma do powiedzenia o przygotowaniach do zlotu. ALE SPOTKAJMY SIĘ, BO INACZEJ BĘDZIE CHAOS I PROBLEMY.

misiek-misiek - 10-01-2010, 22:17

Czarcik napisał/a:
ALE SPOTKAJMY SIĘ

jestem za, tylko chciałbym żeby spot się odbył też dla ludzi spoza Łodzi (mamy 90 kilometrów, Shark z Łęczycy też ma trochę i Tomek z Rawy też) czyli około godziny powiedzmy 17tej najlepiej w sobotę a nie o 23ciej gdzieś na mieście (jak to było ostatnio dwa razy- nie urażając nikogo oczywiście :D ) gdzie ludzie z województwa na starcie odpadają. A poza tym widzę, że nasze łódzkie forum zamarło ostatnio co mnie trochę niepokoi :shock: :twisted:

Anonymous - 12-01-2010, 09:46

misiek-misiek napisał/a:
około godziny powiedzmy 17tej najlepiej w sobotę a nie o 23ciej gdzieś na mieście

naturalnie, wcześniej były spotkania typowo rozrywkowe, teraz ma być integracyjno-organizacyjne, ale już jest temacik jak pewnie wiecie

junior81 - 12-01-2010, 11:57

Ostatnie dwa spoty były przeznaczone na zabawę. Takie spotkania też są czasem potrzebne. Ale jak najbardziej zatęskniłem się za pogaduszkami przy obiadku. Myślę ,że na najbliższym spocie dojdziemy do porozumienia.
SHARK1979 - 13-01-2010, 22:00

misiek-misiek napisał/a:
mamy 90 kilometrów, Shark z Łęczycy też ma trochę i Tomek z Rawy też)

Dobrze godo :mrgreen: