ZLOT WILKASY 2010 |
Autor |
Wiadomość |
grabsio [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2010, 23:24 ZLOT WILKASY 2010
|
|
|
jak zwykle kto jedzie i jak robimy z noclegiem kiedy wyjazd itp.
moje zdanko, jedena osobka od domku ktora zbierze kasiore i wysle kwestja kto z kim igdzie do ustalenia na spotach
prosze o wypowiedzi |
|
|
|
 |
Leppe
Mitsumaniak

Auto: Lancer GLXi/Legnum S/Grand Voy
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-01-2010, 07:51
|
|
|
Ja wraz z rodzinką śpimy u Piotrka i jego rodziny (Boobeski ma domek bardzo blisko ośrodka) . |
_________________ Rafał
MITSUBISHI Lancer Kombi GLXi (sprzedany)
MITSUBISHI Legnum Type S VR-4
MITSUBISHI Pajero 3500 V6 GDI
MITSUBISHI Pajero 3000 V6
Chrysler Grand Vojager Town & Country (sprzedany)
Ford Transit
Ford Transit
 |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
|
Wysłany: 06-01-2010, 08:59
|
|
|
my oczywiście jedziemy, teraz waham sie jakie lokum mamy wybrać, czy hotel, czy domki Brda, ma ktoś jakąś mapkę tego ośrodka? coby można było zorientować się w topografii i razem gdzieś w qpie nocować, łodziaki muszą trzymać się razem... |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
grabsio [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2010, 21:05
|
|
|
jest wszystko w dziale zloty linki do strony osrodka |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2010, 22:40
|
|
|
A my pewnie nie pojedziemy......
Madzia ma termin 27 lipca..... |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 06-01-2010, 22:42
|
|
|
yaro, na razie wystarczy dokonywać rezerwacji. Konkretne rozlokowywanie ludzi chyba bedzie odbywało się na miejscu (tak deklarują na chwilę obecną organizatorzy z tego co pamiętam) |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
junior81
Mitsumaniak Adamo

Auto: VW POLO 9N 1.4 2003
|
Wysłany: 07-01-2010, 00:52
|
|
|
Forest_Taft napisał/a: | A my pewnie nie pojedziemy......
Madzia ma termin 27 lipca..... |
Wielka szkoda.
Ja oczywiście wybieram się na zlot. |
|
|
|
 |
yaro1976

|
Wysłany: 07-01-2010, 08:51
|
|
|
Chooper napisał/a: | yaro, na razie wystarczy dokonywać rezerwacji. Konkretne rozlokowywanie ludzi chyba bedzie odbywało się na miejscu (tak deklarują na chwilę obecną organizatorzy z tego co pamiętam) |
no tak ale jak zabukuję pokój hotelowy, a cała Łódź będzie, tak jak w Żywcu zgrupowana w domkach, to później będzie to trudno odkręcać, moje dzieciaki sa już na tyle "dorosłe" że chyba późne balowanie nie będzie im juz tak przeszkadzało (wręcz przeciwnie:P)
Wiec macie jakies typy gdzei będziecie noclegować, zakładam ze domki, teraz tylko brda czy mikołajki....
dajcie jasne przesłanki, mam juz dość izolacji na zlotach |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
grabsio [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2010, 09:25
|
|
|
znajac zycie i nas pewnie bedziemy w domkach trzeba tylko uzgodnic w ktorych
w goralach problemy z wejsciem zejsciem po paru glebszych za to duzo miejsca
w zwyklych nie bylem ale wszyskto w poziomie
(niech ktos mnie poprawi jezeli sie myle) |
|
|
|
 |
yaro1976

|
Wysłany: 07-01-2010, 19:04
|
|
|
poszło, zabukowałem BRDĘ... |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2010, 21:55
|
|
|
PROPONUJĘ SPOTKANIE ORGANIZACYJNE W STYCZNIU.
Co roku się troszkę organizujemy, więc warto się spotkać i pewne sprawy ustalić, jakieś pomysły przedstawić, podzielić się obowiązkami i przyjemnościami, przed i na zlocie.
Pewne sprawy możemy omówić na początku sierpnia inne warto poruszyć już teraz jak np. kto jedzie a kto nie, rezerwacje i dobór w domkach.
Niby wszystko oczywiste ale mało ludzi czyta forum ostatnio, więc będą wysyłane maile i smsy do ludzi. Poza tym warto byłoby się spotkać tak po prostu, jak to normalnie robiliśmy i pogadać., nie tylko ci co jadą.
Piszcie kiedy możecie, jakieś popołudnia, wieczory, nie wiem czy w tygodniu czy weekend. Jakikolwiek termin wygodny dla większości, ale w styczniu im szybciej tym lepiej. Ci co nie będą mogli przyjść mogą sprawę śledzić przez forum i na telefon, w końcu wszystko i tak im przekażemy, każdego chętnego weźmiemy pod uwagę i spytamy co ma do powiedzenia o przygotowaniach do zlotu. ALE SPOTKAJMY SIĘ, BO INACZEJ BĘDZIE CHAOS I PROBLEMY. |
|
|
|
 |
misiek-misiek
Mitsumaniak Kawosz :)

Auto: MSS; N16
|
Wysłany: 10-01-2010, 22:17
|
|
|
Czarcik napisał/a: | ALE SPOTKAJMY SIĘ |
jestem za, tylko chciałbym żeby spot się odbył też dla ludzi spoza Łodzi (mamy 90 kilometrów, Shark z Łęczycy też ma trochę i Tomek z Rawy też) czyli około godziny powiedzmy 17tej najlepiej w sobotę a nie o 23ciej gdzieś na mieście (jak to było ostatnio dwa razy- nie urażając nikogo oczywiście ) gdzie ludzie z województwa na starcie odpadają. A poza tym widzę, że nasze łódzkie forum zamarło ostatnio co mnie trochę niepokoi |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2010, 09:46
|
|
|
misiek-misiek napisał/a: | około godziny powiedzmy 17tej najlepiej w sobotę a nie o 23ciej gdzieś na mieście |
naturalnie, wcześniej były spotkania typowo rozrywkowe, teraz ma być integracyjno-organizacyjne, ale już jest temacik jak pewnie wiecie |
|
|
|
 |
junior81
Mitsumaniak Adamo

Auto: VW POLO 9N 1.4 2003
|
Wysłany: 12-01-2010, 11:57
|
|
|
Ostatnie dwa spoty były przeznaczone na zabawę. Takie spotkania też są czasem potrzebne. Ale jak najbardziej zatęskniłem się za pogaduszkami przy obiadku. Myślę ,że na najbliższym spocie dojdziemy do porozumienia. |
|
|
|
 |
SHARK1979
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
|
Wysłany: 13-01-2010, 22:00
|
|
|
misiek-misiek napisał/a: | mamy 90 kilometrów, Shark z Łęczycy też ma trochę i Tomek z Rawy też) |
Dobrze godo |
_________________ Pomogłem?-nie krępuj się wciśnij pomógł
Najładniejsza Cari zlotu 2011
Najładniejsza Cari zlotu 2012
Najładniejsza Cari zlotu 2013
Najładniejszy Colt zlotu 2014 |
|
|
|
 |
|