To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - Pusta Przestrzeń Nad Rejestracją ?

Anonymous - 11-10-2006, 22:59
Temat postu: Pusta Przestrzeń Nad Rejestracją ?
Witam W moim Colcie 1.6 z 93 nad rejestracją jest pusta przestrzeń i nie moge nigdzie znaleśc co tam było. Mianowicie chodzi mi o ta listwe co czyma lapmki. Narazie wyciąłem kawałek plastiku i jakos sie trzyma :P :P:P i o dziwo nawet sympatycznie wyglada :D w każdym razie chciał bym prosic o jakieś zdjecie tej czesci albo ewentualnie chociasz schemat jakis czego mam szukac ?

Pozdrwiam

Anonymous - 12-10-2006, 12:20

Chodzi Ci o miejsce gdzie jest podświetlenie tablicy? Nie bardzo rozumiem o jakiej listwie mówisz.
Anonymous - 12-10-2006, 13:19

Dokładnie chodzi mi o to miejsce gdzie jest podswietlana tablica rejestracyjna (tył) nie wiem co tam powinno byc, nie wiem jak to sie nazywa :P to (cos) ? na czym sie trzymaja lampki do podswietlania.
Anonymous - 12-10-2006, 13:20

To jest kawał zwykłej blachy do której przymocowane są dwie lampki podświetlające tablicę.
Anonymous - 19-10-2006, 22:10
Temat postu: oświetlenie tablicy
ja jeszcze dodam od siebie, że ten kawałek blachy na którym trzymają się lampki to jest część stała ( nie wymienna) wzmocnienia zderzak, ja Ci się to zkorodowało i pokruszyło to trzbe a albo cosik dospawać albo kupić używane wzmocnienie na szrocie, pozdrawiam