|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pusta Przestrzeń Nad Rejestracją ? |
Autor |
Wiadomość |
emce [Usunięty]
|
Wysłany: 11-10-2006, 22:59 Pusta Przestrzeń Nad Rejestracją ?
|
|
|
Witam W moim Colcie 1.6 z 93 nad rejestracją jest pusta przestrzeń i nie moge nigdzie znaleśc co tam było. Mianowicie chodzi mi o ta listwe co czyma lapmki. Narazie wyciąłem kawałek plastiku i jakos sie trzyma :P:P i o dziwo nawet sympatycznie wyglada w każdym razie chciał bym prosic o jakieś zdjecie tej czesci albo ewentualnie chociasz schemat jakis czego mam szukac ?
Pozdrwiam |
Ostatnio zmieniony przez tomusn 12-10-2006, 07:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2006, 12:20
|
|
|
Chodzi Ci o miejsce gdzie jest podświetlenie tablicy? Nie bardzo rozumiem o jakiej listwie mówisz. |
|
|
|
 |
emce [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2006, 13:19
|
|
|
Dokładnie chodzi mi o to miejsce gdzie jest podswietlana tablica rejestracyjna (tył) nie wiem co tam powinno byc, nie wiem jak to sie nazywa to (cos) ? na czym sie trzymaja lampki do podswietlania. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2006, 13:20
|
|
|
To jest kawał zwykłej blachy do której przymocowane są dwie lampki podświetlające tablicę. |
|
|
|
 |
tomekgl86 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2006, 22:10 oświetlenie tablicy
|
|
|
ja jeszcze dodam od siebie, że ten kawałek blachy na którym trzymają się lampki to jest część stała ( nie wymienna) wzmocnienia zderzak, ja Ci się to zkorodowało i pokruszyło to trzbe a albo cosik dospawać albo kupić używane wzmocnienie na szrocie, pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|