Zachodniopomorskie - Potrzebna pomoc - Galant E16
kamilek - 06-09-2010, 20:34 Temat postu: Potrzebna pomoc - Galant E16 Szczeciniaki!
Potrzebuję Waszej pomocy w pewnej sprawie. Sprawa dotyczy mojego Galanta E16 więc dla mnie to bardzo ważne Cała pomoc polegałaby na odebraniu od pewnej osoby całej sterty części (silnik, skrzynia, drzwi, deska i kupa innych rzeczy) i wysłaniu tego do mnie. Niestety, osoba ta nie może do mnie tego wysłać, a jechać 500km do szczecina to ile na paliwo wydam No i nie mam żadnego znajomego busika ani przyczepki...
Narazie nie znam szczegółów operacji, ale póki co chcę rozeznać teren. Czy znalazłby się ktoś chętny do pomocy?
Hubeeert - 06-09-2010, 22:18
Jak by to było spakowane tak, żeby nic nie ciekło i dało się to wsadzić na paletę/palety to jak będzie cos jechać do Wawy do mnie ze Szczecina to może by sie dało to zrobić.
Nie obiecuję terminu, ale warunek - MUSI być zapakowane na paletę/palety.
kamilek - 06-09-2010, 22:49
Tak więc szukam kogoś kto te rzeczy odbierze od gościa i zapakuje je na paletę czy co tam jeszcze potrzeba, tak aby firma Huberta mogła je zgarnąć do Warszawy
Maciek - 11-09-2010, 10:53
1 palete już mam ale 2-giej mi się nie udało skombinować. Jesli sie to na 1 zmieści to może dy rydy. Nie dam jednak rady sam tego na nią wpakować, więc potrzebny ktoś jeszcze. Pogadam może z braćmi D to takie kafary jak ja więc damy może rade. Reszta przez PW Pozdro.
PS jeszcze jedna sprawa u mnie nie ma miejsca na składowanie więc może dogadaj się z gościem żeby to tam zalegało.
|
|
|