Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebna pomoc - Galant E16
Autor Wiadomość
kamilek 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-09-2010, 20:34   Potrzebna pomoc - Galant E16

Szczeciniaki!
Potrzebuję Waszej pomocy w pewnej sprawie. Sprawa dotyczy mojego Galanta E16 więc dla mnie to bardzo ważne :!: Cała pomoc polegałaby na odebraniu od pewnej osoby całej sterty części (silnik, skrzynia, drzwi, deska i kupa innych rzeczy) i wysłaniu tego do mnie. Niestety, osoba ta nie może do mnie tego wysłać, a jechać 500km do szczecina to ile na paliwo wydam :roll: No i nie mam żadnego znajomego busika ani przyczepki...

Narazie nie znam szczegółów operacji, ale póki co chcę rozeznać teren. Czy znalazłby się ktoś chętny do pomocy?

Galant E33 - koniec przygody

"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 06-09-2010, 22:18   

Jak by to było spakowane tak, żeby nic nie ciekło i dało się to wsadzić na paletę/palety to jak będzie cos jechać do Wawy do mnie ze Szczecina to może by sie dało to zrobić.

Nie obiecuję terminu, ale warunek - MUSI być zapakowane na paletę/palety.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

kamilek 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Wysłany: 06-09-2010, 22:49   

Tak więc szukam kogoś kto te rzeczy odbierze od gościa i zapakuje je na paletę czy co tam jeszcze potrzeba, tak aby firma Huberta mogła je zgarnąć do Warszawy :!:

Galant E33 - koniec przygody

"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst

Maciek 
Mitsumaniak
MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Wysłany: 11-09-2010, 10:53   

1 palete już mam ale 2-giej mi się nie udało skombinować. Jesli sie to na 1 zmieści to może dy rydy. Nie dam jednak rady sam tego na nią wpakować, więc potrzebny ktoś jeszcze. Pogadam może z braćmi D to takie kafary jak ja więc damy może rade. Reszta przez PW Pozdro.
PS jeszcze jedna sprawa u mnie nie ma miejsca na składowanie więc może dogadaj się z gościem żeby to tam zalegało.
MICHI DWA STARE FOTY
=========00085/KMM=========

Odpowiedz do tematu