To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Lancer CSO Kombi

Hornet - 03-02-2011, 19:58
Temat postu: Lancer CSO Kombi
http://allegro.pl/jak-now...1426836958.html

Proszę o opinie na temat tego lancerka. Na zdjęciach wszystko ładnie, pięknie, ale jak wiadomo, diabeł tkwi w szczegółach :P

krzychu - 03-02-2011, 20:22

Ładny

Instalacja gazowa nawet chyba dość profesjonalnie zrobiona (przynajmniej tak wygląda). Trochę tani.... Zderzak przedni niby trochę wisi, ale mi też tak obwisł (a był montowany przez ASO), musiałem spinki poprawiać.

Marianekk - 05-02-2011, 07:24

Możesz zapytać sprzedawce o numery tablic holenderskich jakie auto posiadało a potem sprawdzić na bezwypadkowe.net jego przebieg,będziesz widział prawdziwy przebieg tego auta.
Jeśli nie były kręcone km to facet poda ci bez problemu a jak dostanie nagłej sklerozy to dodaj mu parę tysięcy.
Tu masz link od kogo był kupiony w Holandii można zadzwonić dogadasz się po angielsku.
http://www.robertsbv.nl/c...tentdivid=19233
(znalezione w google ,na zdjęciu tez jest nr tel ;) )
Pozdrawiam
Marianek

cefaloid - 05-02-2011, 12:00

krzychu napisał/a:
Instalacja gazowa nawet chyba dość profesjonalnie zrobiona (przynajmniej tak wygląda).

E.... ja bym się przyczepił do "ochydnej rzeźby" w bagażniku. Jeśli resztę też tak zrobili to bym polemizował z profesjonalizmem instalatora.
Mój "Gaziarz" zrobił to tak (z tym, że był to mój pomysł):

Zebrałby co najmniej spory edit za:

To już wolalbym sam to przyciąć.

krzychu napisał/a:
Zderzak przedni niby trochę wisi, ale mi też tak obwisł (a był montowany przez ASO), musiałem spinki poprawiać.

Tylny też chyba wisi. I to krzywo. Od strony pasażera szczelina jest większa (najlepiej widać na zdjęciu tyłu auta). Co ciekawe szczelina względem klapy wygląda OK tylko względem lampy i tylnego błotnika nie gra....
No ale trzeba by je (auto) zobaczyć na żywo żeby coś tu wyrokować. Może to tylko złudzenie i jest OK.

Edit mkm: Wulgaryzm!