|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer CSO Kombi |
Autor |
Wiadomość |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 889 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 03-02-2011, 20:22
|
|
|
Ładny
Instalacja gazowa nawet chyba dość profesjonalnie zrobiona (przynajmniej tak wygląda). Trochę tani.... Zderzak przedni niby trochę wisi, ale mi też tak obwisł (a był montowany przez ASO), musiałem spinki poprawiać. |
|
|
|
 |
Marianekk
Forumowicz

Auto: Mazda 3 BM 2.2 diesel.
Kraj/Country: Belgium
|
Wysłany: 05-02-2011, 07:24
|
|
|
Możesz zapytać sprzedawce o numery tablic holenderskich jakie auto posiadało a potem sprawdzić na bezwypadkowe.net jego przebieg,będziesz widział prawdziwy przebieg tego auta.
Jeśli nie były kręcone km to facet poda ci bez problemu a jak dostanie nagłej sklerozy to dodaj mu parę tysięcy.
Tu masz link od kogo był kupiony w Holandii można zadzwonić dogadasz się po angielsku.
http://www.robertsbv.nl/c...tentdivid=19233
(znalezione w google ,na zdjęciu tez jest nr tel )
Pozdrawiam
Marianek |
_________________ Życie jest jak gówno na kole...raz na górze, raz na dole... |
|
|
|
 |
cefaloid
Forumowicz
Auto: 1.6
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 388 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 05-02-2011, 12:00
|
|
|
krzychu napisał/a: | Instalacja gazowa nawet chyba dość profesjonalnie zrobiona (przynajmniej tak wygląda). |
E.... ja bym się przyczepił do "ochydnej rzeźby" w bagażniku. Jeśli resztę też tak zrobili to bym polemizował z profesjonalizmem instalatora.
Mój "Gaziarz" zrobił to tak (z tym, że był to mój pomysł):
Zebrałby co najmniej spory edit za:
To już wolalbym sam to przyciąć.
krzychu napisał/a: | Zderzak przedni niby trochę wisi, ale mi też tak obwisł (a był montowany przez ASO), musiałem spinki poprawiać. |
Tylny też chyba wisi. I to krzywo. Od strony pasażera szczelina jest większa (najlepiej widać na zdjęciu tyłu auta). Co ciekawe szczelina względem klapy wygląda OK tylko względem lampy i tylnego błotnika nie gra....
No ale trzeba by je (auto) zobaczyć na żywo żeby coś tu wyrokować. Może to tylko złudzenie i jest OK.
Edit mkm: Wulgaryzm! |
Ostatnio zmieniony przez mkm 17-02-2011, 22:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|