To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - edycja pliku pdf.

Wiktor - 07-02-2011, 19:33
Temat postu: edycja pliku pdf.
witam,

potrzebuje zedytować kilka plików zapisanych w pdf-ie. Pliki zawierają ulotki, chciałbym jedynie zmienić w nich treść czyli przetłumaczyć na język polski i dodać logo swojej firmy. Chce aby wygląd ogólny cała szata graficzna pozostała nie zmieniona a jedynie zmieniła się treść opisu.

Jak to zrobić? mój program do przeglądania pdfa to adobe reader 9

prośba aby ktoś kto zna temat opisał go w miarę krok po kroku bo nie ogarniam tematu

Pozdrawiam

plecho1 - 07-02-2011, 20:07

Aby zmienić pdf-a najlepiej przekonwertować go na jakiś edytowalny format. Ja używałem programu Finereader przerabiając plik pdf do formatu znanego dla Worda i w tym programie zmieniałem co potrzeba po czym przeróbka na pdf.
volve - 07-02-2011, 20:44

Ja kiedyś używałem do edycji PDF fajnego programiku: Nitro PDF. Niestety jest on płatny :(
Enforcer - 07-02-2011, 20:53

Znajdź program ABBYY PDF Transformer 2. Pozwala na konwersje do PDF i z PDF na .doc, .txt itp. Program prosty w obsłudze i kapitalnie działający.
Muciek - 07-02-2011, 21:03

Fajny program działający na zasadzie Painta, prosty w obsłudze, dzięki czemu można zedytować napisy itp.

LINK

Wiktor - 08-02-2011, 00:01

Muciek napisał/a:
Fajny program działający na zasadzie Painta, prosty w obsłudze, dzięki czemu można zedytować napisy itp.

LINK

dzięki program świetnie działa a w dodatku jest naprawdę prosty