Komputery, RTV, AGD, Komorki - edycja pliku pdf.
Wiktor - 07-02-2011, 19:33 Temat postu: edycja pliku pdf. witam,
potrzebuje zedytować kilka plików zapisanych w pdf-ie. Pliki zawierają ulotki, chciałbym jedynie zmienić w nich treść czyli przetłumaczyć na język polski i dodać logo swojej firmy. Chce aby wygląd ogólny cała szata graficzna pozostała nie zmieniona a jedynie zmieniła się treść opisu.
Jak to zrobić? mój program do przeglądania pdfa to adobe reader 9
prośba aby ktoś kto zna temat opisał go w miarę krok po kroku bo nie ogarniam tematu
Pozdrawiam
plecho1 - 07-02-2011, 20:07
Aby zmienić pdf-a najlepiej przekonwertować go na jakiś edytowalny format. Ja używałem programu Finereader przerabiając plik pdf do formatu znanego dla Worda i w tym programie zmieniałem co potrzeba po czym przeróbka na pdf.
volve - 07-02-2011, 20:44
Ja kiedyś używałem do edycji PDF fajnego programiku: Nitro PDF. Niestety jest on płatny
Enforcer - 07-02-2011, 20:53
Znajdź program ABBYY PDF Transformer 2. Pozwala na konwersje do PDF i z PDF na .doc, .txt itp. Program prosty w obsłudze i kapitalnie działający.
Muciek - 07-02-2011, 21:03
Fajny program działający na zasadzie Painta, prosty w obsłudze, dzięki czemu można zedytować napisy itp.
LINK
Wiktor - 08-02-2011, 00:01
Muciek napisał/a: | Fajny program działający na zasadzie Painta, prosty w obsłudze, dzięki czemu można zedytować napisy itp.
LINK |
dzięki program świetnie działa a w dodatku jest naprawdę prosty
|
|
|