|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
edycja pliku pdf. |
Autor |
Wiadomość |
Wiktor
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6, 99r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 331 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 07-02-2011, 19:33 edycja pliku pdf.
|
|
|
witam,
potrzebuje zedytować kilka plików zapisanych w pdf-ie. Pliki zawierają ulotki, chciałbym jedynie zmienić w nich treść czyli przetłumaczyć na język polski i dodać logo swojej firmy. Chce aby wygląd ogólny cała szata graficzna pozostała nie zmieniona a jedynie zmieniła się treść opisu.
Jak to zrobić? mój program do przeglądania pdfa to adobe reader 9
prośba aby ktoś kto zna temat opisał go w miarę krok po kroku bo nie ogarniam tematu
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 07-02-2011, 20:07
|
|
|
Aby zmienić pdf-a najlepiej przekonwertować go na jakiś edytowalny format. Ja używałem programu Finereader przerabiając plik pdf do formatu znanego dla Worda i w tym programie zmieniałem co potrzeba po czym przeróbka na pdf. |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
Pomógł: 47 razy Dołączył: 31 Sty 2010 Posty: 4047 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 07-02-2011, 20:44
|
|
|
Ja kiedyś używałem do edycji PDF fajnego programiku: Nitro PDF. Niestety jest on płatny |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
Enforcer
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.9 DID
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Lut 2010 Posty: 150 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 07-02-2011, 20:53
|
|
|
Znajdź program ABBYY PDF Transformer 2. Pozwala na konwersje do PDF i z PDF na .doc, .txt itp. Program prosty w obsłudze i kapitalnie działający. |
|
|
|
 |
Muciek
Mitsumaniak Amnetyst Black
Auto: O2 FL
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 896 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 07-02-2011, 21:03
|
|
|
Fajny program działający na zasadzie Painta, prosty w obsłudze, dzięki czemu można zedytować napisy itp.
LINK |
|
|
|
 |
Wiktor
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6, 99r
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 331 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 08-02-2011, 00:01
|
|
|
Muciek napisał/a: | Fajny program działający na zasadzie Painta, prosty w obsłudze, dzięki czemu można zedytować napisy itp.
LINK |
dzięki program świetnie działa a w dodatku jest naprawdę prosty |
|
|
|
 |
|
|