Pajero III - Przeróbka na osobowy
hrycnet - 10-02-2011, 16:14 Temat postu: Przeróbka na osobowy Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu?
zbyszekm2 - 10-02-2011, 16:29 Temat postu: Re: Przeróbka na osobowy
hrycnet napisał/a: | Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu? |
Każda się nadaje. Musisz tylko wywiercić albuminowe zaślepki w miejscach montażu kanapy i pasów.
hrycnet - 10-02-2011, 17:37 Temat postu: Re: Przeróbka na osobowy
zbyszekm2 napisał/a: | hrycnet napisał/a: | Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu? |
Każda się nadaje. Musisz tylko wywiercić albuminowe zaślepki w miejscach montażu kanapy i pasów. |
Dobrze a co potrzebuję dokupić:
tylną kanapę z pasami, jakieś zaślepki, śruby? Zauważyłem, że tylne okienka są skręcone na śrubkę, po odkręceniu okienko się otwierało czyli wystarczy dokupić klamki?
zbyszekm2 - 10-02-2011, 20:53 Temat postu: Re: Przeróbka na osobowy
hrycnet napisał/a: | zbyszekm2 napisał/a: | hrycnet napisał/a: | Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu? |
Każda się nadaje. Musisz tylko wywiercić albuminowe zaślepki w miejscach montażu kanapy i pasów. |
tylną kanapę z pasami, jakieś zaślepki, śruby? Zauważyłem, że tylne okienka są skręcone na śrubkę, po odkręceniu okienko się otwierało czyli wystarczy dokupić klamki? |
Wystarczy klamki jeśli szyby są.
Nawet chyba je mam gdzieś.
hrycnet - 10-02-2011, 22:36 Temat postu: Re: Przeróbka na osobowy
zbyszekm2 napisał/a: | hrycnet napisał/a: | zbyszekm2 napisał/a: | hrycnet napisał/a: | Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu? |
tylną kanapę z pasami, jakieś zaślepki, śruby? Zauważyłem, że tylne okienka są skręcone na śrubkę, po odkręceniu okienko się otwierało czyli wystarczy dokupić klamki? |
Wystarczy klamki jeśli szyby są.
Nawet chyba je mam gdzieś. |
Super dzięki.
Jeżeli mogę prosić o jakiś kontakt z firmami czy osobami, które handlują używkami do Pajero w woj.pomorskim.... Będę wdzięczny.
Ps. Ostatnie pytanie nie mogę zlokalizować kontrolki AIRBAG na wyświetlaczu nie załącza się podczas uruchomienia stacyjki??
robkar - 17-02-2011, 19:33
nad licznikami na środku powinien się świecić napis SRS, to kontrolka poduszek. Jeśli nie świeci to może były wywalone i ktoś skasował żarówkę.
hrycnet - 18-02-2011, 15:12
robkar napisał/a: | nad licznikami na środku powinien się świecić napis SRS, to kontrolka poduszek. Jeśli nie świeci to może były wywalone i ktoś skasował żarówkę. |
Jest świeci się przy zapalaniu później gaśnie.
Dzięki
|
|
|