To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - Przeróbka na osobowy

hrycnet - 10-02-2011, 16:14
Temat postu: Przeróbka na osobowy
Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu?
zbyszekm2 - 10-02-2011, 16:29
Temat postu: Re: Przeróbka na osobowy
hrycnet napisał/a:
Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu?

Każda się nadaje. Musisz tylko wywiercić albuminowe zaślepki w miejscach montażu kanapy i pasów.

hrycnet - 10-02-2011, 17:37
zbyszekm2 napisał/a:
hrycnet napisał/a:

Każda się nadaje. Musisz tylko wywiercić albuminowe zaślepki w miejscach montażu kanapy i pasów.

Dobrze a co potrzebuję dokupić:
tylną kanapę z pasami, jakieś zaślepki, śruby? Zauważyłem, że tylne okienka są skręcone na śrubkę, po odkręceniu okienko się otwierało czyli wystarczy dokupić klamki?

zbyszekm2 - 10-02-2011, 20:53
hrycnet napisał/a:
zbyszekm2 napisał/a:
hrycnet napisał/a:

tylną kanapę z pasami, jakieś zaślepki, śruby? Zauważyłem, że tylne okienka są skręcone na śrubkę, po odkręceniu okienko się otwierało czyli wystarczy dokupić klamki?

Wystarczy klamki jeśli szyby są.
Nawet chyba je mam gdzieś.

hrycnet - 10-02-2011, 22:36
zbyszekm2 napisał/a:
hrycnet napisał/a:
zbyszekm2 napisał/a:
hrycnet napisał/a:

Wystarczy klamki jeśli szyby są.
Nawet chyba je mam gdzieś.

Super dzięki.
Jeżeli mogę prosić o jakiś kontakt z firmami czy osobami, które handlują używkami do Pajero w woj.pomorskim.... Będę wdzięczny.
Ps. Ostatnie pytanie nie mogę zlokalizować kontrolki AIRBAG na wyświetlaczu nie załącza się podczas uruchomienia stacyjki??

robkar - 17-02-2011, 19:33

nad licznikami na środku powinien się świecić napis SRS, to kontrolka poduszek. Jeśli nie świeci to może były wywalone i ktoś skasował żarówkę.
hrycnet - 18-02-2011, 15:12

robkar napisał/a:
nad licznikami na środku powinien się świecić napis SRS, to kontrolka poduszek. Jeśli nie świeci to może były wywalone i ktoś skasował żarówkę.

Jest świeci się przy zapalaniu później gaśnie.
Dzięki