|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przeróbka na osobowy |
Autor |
Wiadomość |
hrycnet
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-02-2011, 16:14 Przeróbka na osobowy
|
|
|
Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 10-02-2011, 16:29 Re: Przeróbka na osobowy
|
|
|
hrycnet napisał/a: | Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu? |
Każda się nadaje. Musisz tylko wywiercić albuminowe zaślepki w miejscach montażu kanapy i pasów. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
hrycnet
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 10-02-2011, 17:37 Re: Przeróbka na osobowy
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | hrycnet napisał/a: | Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu? |
Każda się nadaje. Musisz tylko wywiercić albuminowe zaślepki w miejscach montażu kanapy i pasów. |
Dobrze a co potrzebuję dokupić:
tylną kanapę z pasami, jakieś zaślepki, śruby? Zauważyłem, że tylne okienka są skręcone na śrubkę, po odkręceniu okienko się otwierało czyli wystarczy dokupić klamki? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 10-02-2011, 20:53 Re: Przeróbka na osobowy
|
|
|
hrycnet napisał/a: | zbyszekm2 napisał/a: | hrycnet napisał/a: | Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu? |
tylną kanapę z pasami, jakieś zaślepki, śruby? Zauważyłem, że tylne okienka są skręcone na śrubkę, po odkręceniu okienko się otwierało czyli wystarczy dokupić klamki? |
Wystarczy klamki jeśli szyby są.
Nawet chyba je mam gdzieś. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
hrycnet
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 10-02-2011, 22:36 Re: Przeróbka na osobowy
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | hrycnet napisał/a: | zbyszekm2 napisał/a: | hrycnet napisał/a: | Zakupiłem Pajero III w wersji 3d i chciałbym zamontować tylną kanapę zastanawiam się czy wystarczy tylko kupić kanapę, czy aby każda wersja ciężarowa nadaje się do montażu? |
Wystarczy klamki jeśli szyby są.
Nawet chyba je mam gdzieś. |
Super dzięki.
Jeżeli mogę prosić o jakiś kontakt z firmami czy osobami, które handlują używkami do Pajero w woj.pomorskim.... Będę wdzięczny.
Ps. Ostatnie pytanie nie mogę zlokalizować kontrolki AIRBAG na wyświetlaczu nie załącza się podczas uruchomienia stacyjki?? |
|
|
|
 |
robkar
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3,5l V6
|
Wysłany: 17-02-2011, 19:33
|
|
|
nad licznikami na środku powinien się świecić napis SRS, to kontrolka poduszek. Jeśli nie świeci to może były wywalone i ktoś skasował żarówkę. |
|
|
|
 |
hrycnet
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 18-02-2011, 15:12
|
|
|
robkar napisał/a: | nad licznikami na środku powinien się świecić napis SRS, to kontrolka poduszek. Jeśli nie świeci to może były wywalone i ktoś skasował żarówkę. |
Jest świeci się przy zapalaniu później gaśnie.
Dzięki |
|
|
|
 |
|
|