To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - OT z kupie/sprzedam - bylo: "na sprzedaż COLT 1.8 GTI&q

Anonymous - 12-11-2006, 23:24
Temat postu: OT z kupie/sprzedam - bylo: "na sprzedaż COLT 1.8 GTI&q
Jako ze siedze na forum krotko to moge sie mylic. Czy przypadkiem colt gti nie ma 140km? Jesli tak to bardzo bym prosil wykres z hamowni na to 150km. Ja autem nie jestem raczej zainteresowany ale jak sie cos pisze to trzeba to potwierdzic.
Anonymous - 13-11-2006, 09:58

dylson napisał/a:
Jako ze siedze na forum krotko to moge sie mylic. Czy przypadkiem colt gti nie ma 140km? Jesli tak to bardzo bym prosil wykres z hamowni na to 150km. Ja autem nie jestem raczej zainteresowany ale jak sie cos pisze to trzeba to potwierdzic.

zgadza sie seria ma 140KM poczytaj opis to sie dowiesz co jest zrobione w tym Colcie...

Anonymous - 13-11-2006, 12:33

tommiWRC, potrafie czytac... Ale skad wiesz ze jest 150km?
KaWu - 14-11-2006, 10:31

dylson, sprzedawca napisal ze:
"Wywazony dynamicznie wraz z kołem zamachowym i dodociskiem sprzęgła układ korbowo tłokowy, wypolerowane korbowody i wywazone, odelzone koło zamachowe, splanowana głowica, powiekszone i wypolerowane kanały dolotowe..."
A wiec pewnie po tym byl na hamowni i wyszlo mu 150KM.

Chociaz pewnie masz racje-bo skad to 150 to nie wiemy-nie jest nigdzie napisane czy to tylko "odczucia" czy byly pomiary :)

Anonymous - 14-11-2006, 14:58

KaWu napisał/a:
Chociaz pewnie masz racje-bo skad to 150 to nie wiemy-nie jest nigdzie napisane czy to tylko "odczucia" czy byly pomiary

Wlasnie o to mi chodzi. Czy to tylko wynik dupohamowni czy auto bylo na rolkach. Nie twierdze ze tyle nie ma ale jak sie cos pisze wypadalo by to potwierdzic.