Colt - Ogólne - OT z kupie/sprzedam - bylo: "na sprzedaż COLT 1.8 GTI&q
Anonymous - 12-11-2006, 23:24 Temat postu: OT z kupie/sprzedam - bylo: "na sprzedaż COLT 1.8 GTI&q Jako ze siedze na forum krotko to moge sie mylic. Czy przypadkiem colt gti nie ma 140km? Jesli tak to bardzo bym prosil wykres z hamowni na to 150km. Ja autem nie jestem raczej zainteresowany ale jak sie cos pisze to trzeba to potwierdzic.
Anonymous - 13-11-2006, 09:58
dylson napisał/a: | Jako ze siedze na forum krotko to moge sie mylic. Czy przypadkiem colt gti nie ma 140km? Jesli tak to bardzo bym prosil wykres z hamowni na to 150km. Ja autem nie jestem raczej zainteresowany ale jak sie cos pisze to trzeba to potwierdzic. |
zgadza sie seria ma 140KM poczytaj opis to sie dowiesz co jest zrobione w tym Colcie...
Anonymous - 13-11-2006, 12:33
tommiWRC, potrafie czytac... Ale skad wiesz ze jest 150km?
KaWu - 14-11-2006, 10:31
dylson, sprzedawca napisal ze:
"Wywazony dynamicznie wraz z kołem zamachowym i dodociskiem sprzęgła układ korbowo tłokowy, wypolerowane korbowody i wywazone, odelzone koło zamachowe, splanowana głowica, powiekszone i wypolerowane kanały dolotowe..."
A wiec pewnie po tym byl na hamowni i wyszlo mu 150KM.
Chociaz pewnie masz racje-bo skad to 150 to nie wiemy-nie jest nigdzie napisane czy to tylko "odczucia" czy byly pomiary
Anonymous - 14-11-2006, 14:58
KaWu napisał/a: | Chociaz pewnie masz racje-bo skad to 150 to nie wiemy-nie jest nigdzie napisane czy to tylko "odczucia" czy byly pomiary |
Wlasnie o to mi chodzi. Czy to tylko wynik dupohamowni czy auto bylo na rolkach. Nie twierdze ze tyle nie ma ale jak sie cos pisze wypadalo by to potwierdzic.
|
|
|