|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: arekp 13-11-2006, 23:49 |
OT z kupie/sprzedam - bylo: "na sprzedaż COLT 1.8 GTI&q |
Autor |
Wiadomość |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 12-11-2006, 23:24 OT z kupie/sprzedam - bylo: "na sprzedaż COLT 1.8 GTI&q
|
|
|
Jako ze siedze na forum krotko to moge sie mylic. Czy przypadkiem colt gti nie ma 140km? Jesli tak to bardzo bym prosil wykres z hamowni na to 150km. Ja autem nie jestem raczej zainteresowany ale jak sie cos pisze to trzeba to potwierdzic. |
Ostatnio zmieniony przez arekp 13-11-2006, 15:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tommiWRC [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2006, 09:58
|
|
|
dylson napisał/a: | Jako ze siedze na forum krotko to moge sie mylic. Czy przypadkiem colt gti nie ma 140km? Jesli tak to bardzo bym prosil wykres z hamowni na to 150km. Ja autem nie jestem raczej zainteresowany ale jak sie cos pisze to trzeba to potwierdzic. |
zgadza sie seria ma 140KM poczytaj opis to sie dowiesz co jest zrobione w tym Colcie... |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2006, 12:33
|
|
|
tommiWRC, potrafie czytac... Ale skad wiesz ze jest 150km? |
|
|
|
 |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 14-11-2006, 10:31
|
|
|
dylson, sprzedawca napisal ze:
"Wywazony dynamicznie wraz z kołem zamachowym i dodociskiem sprzęgła układ korbowo tłokowy, wypolerowane korbowody i wywazone, odelzone koło zamachowe, splanowana głowica, powiekszone i wypolerowane kanały dolotowe..."
A wiec pewnie po tym byl na hamowni i wyszlo mu 150KM.
Chociaz pewnie masz racje-bo skad to 150 to nie wiemy-nie jest nigdzie napisane czy to tylko "odczucia" czy byly pomiary |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2006, 14:58
|
|
|
KaWu napisał/a: | Chociaz pewnie masz racje-bo skad to 150 to nie wiemy-nie jest nigdzie napisane czy to tylko "odczucia" czy byly pomiary |
Wlasnie o to mi chodzi. Czy to tylko wynik dupohamowni czy auto bylo na rolkach. Nie twierdze ze tyle nie ma ale jak sie cos pisze wypadalo by to potwierdzic. |
|
|
|
 |
|
|