Chcę Kupić Pajero - [Pajero III] [Pajero III]
gpls - 24-07-2013, 17:40 Temat postu: [Pajero III] [Pajero III] Interesuję się Pajero, chcę (chyba kupić Pajero III) ale .... Siedziałem w środku ale nie w trzecim rzędzie, rozmawiałem z dwoma sprzedawcami-użytkownikami, obaj twierdzili że w trzecim rzędzie nie ma wygodnego miejsca na dwóch dorosłych osób, że jest o w miarę wygodne ale dla jednej osoby. Czy naprawdę Pajero III long to auto max 6-osobowe ?
Do jakiego innego auta terenowego można porównać obszerność wnętrza Pajero ? Czy można do np. nissana Patrola lub raczej do terano ?
TangoKK - 24-07-2013, 19:45
Moje odczucie to trochę mniejszy od Patrola i i wyraźnie większy od Terrano. Co do siedzeń w trzecim rzędzie to nie Van. Praktycznie w każdym zwykłym samochodzie z dodatkowymi siedzeniami 6 i 7 miejsca jest co najwyżej dla dwójki dzieci albo jednej osoby dorosłej. Choć na krótkie odległości da radę jechać w siedem osób.
gpls - 24-07-2013, 20:38
Patrol siedzenia trzeciego rzędu ma "pełnowymiarowe" ale dziwnie zawieszane, zajmujące niepotrzebnie bagaznik. Van niestety nie ma na haku 3 ton ....
Szukam auta na przewóz w daleką podróż minimum 6-ciu osób i zdolnego wejść w nadjeziorny teren, las , bezdroże (nie cieżki teren) oraz zdolnego holować duży jacht - myślałem że Pajero do tego się nada... Pajero ma swietne napędy i to mi się w nim mocno podoba, ale chciałbym jednak przewieźć nim komfortowo 6 osób.
A co w takim razie proponujecie ?
|
|
|