|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero III] [Pajero III] |
Autor |
Wiadomość |
gpls
Forumowicz
Auto: PajeroIV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-07-2013, 17:40 [Pajero III] [Pajero III]
|
|
|
Interesuję się Pajero, chcę (chyba kupić Pajero III) ale .... Siedziałem w środku ale nie w trzecim rzędzie, rozmawiałem z dwoma sprzedawcami-użytkownikami, obaj twierdzili że w trzecim rzędzie nie ma wygodnego miejsca na dwóch dorosłych osób, że jest o w miarę wygodne ale dla jednej osoby. Czy naprawdę Pajero III long to auto max 6-osobowe ?
Do jakiego innego auta terenowego można porównać obszerność wnętrza Pajero ? Czy można do np. nissana Patrola lub raczej do terano ? |
|
|
|
 |
TangoKK
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero III Long 3.2
Pomógł: 17 razy Dołączył: 28 Lip 2011 Posty: 359 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 24-07-2013, 19:45
|
|
|
Moje odczucie to trochę mniejszy od Patrola i i wyraźnie większy od Terrano. Co do siedzeń w trzecim rzędzie to nie Van. Praktycznie w każdym zwykłym samochodzie z dodatkowymi siedzeniami 6 i 7 miejsca jest co najwyżej dla dwójki dzieci albo jednej osoby dorosłej. Choć na krótkie odległości da radę jechać w siedem osób. |
_________________ HEAVEN CAN WAIT I'M BUSY |
|
|
|
 |
gpls
Forumowicz
Auto: PajeroIV
|
Wysłany: 24-07-2013, 20:38
|
|
|
Patrol siedzenia trzeciego rzędu ma "pełnowymiarowe" ale dziwnie zawieszane, zajmujące niepotrzebnie bagaznik. Van niestety nie ma na haku 3 ton ....
Szukam auta na przewóz w daleką podróż minimum 6-ciu osób i zdolnego wejść w nadjeziorny teren, las , bezdroże (nie cieżki teren) oraz zdolnego holować duży jacht - myślałem że Pajero do tego się nada... Pajero ma swietne napędy i to mi się w nim mocno podoba, ale chciałbym jednak przewieźć nim komfortowo 6 osób.
A co w takim razie proponujecie ? |
|
|
|
 |
|
|