To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Ogloszenie - chec kupna - sprawdzony Outlander I Turbo

animrumru - 07-02-2014, 10:19
Temat postu: Ogloszenie - chec kupna - sprawdzony Outlander I Turbo
Witam,

jestem nowy na forum wiec przedstawiam sie - Tomek z Krk, mam Lancera Sport Kombi 2,0 i Primere P11 Kombi. Oba z gazem, sprawdzone, niezawodne i z malymi przebiegami (~100k).

Pozbywam sie Nissana (z wielkim zalem, bo w sumie nie mam argumentow innych niz to, ze chcialbym szybsze auto 4x4). W marcu, najpozniej w kwietniu bede szukal na niego kupca, a niezaleznie interesuje mnie zakup dosc konkretnego modelu:

Outlander 2005-2007 Turbo, moze byc z LPG (i tak go zagazuje). Koniecznie niski przebieg i koniecznie z pewnego zrodla - ostatnie 2autka tez mam z pewnych zrodel i widze ze lepiej dolozyc przy zakupie - niz tracic czas i pieniadze pozniej. Budzet mam odpowiedni - rozumiem ze w zaleznosci od rocznika, przebiegu i wyposazenia trzeba liczyc sie z cena 28-40k.

Pozdrawiam i czekam na propozycje ;)

Tomek

Maddox - 07-02-2014, 18:41

a jaki jest dla Ciebie maksymalny przebieg?
animrumru - 07-02-2014, 21:08

Maddox napisał/a:

Alternatywa jest sprowadzenie auta z Grecji gdzie bez problemu mozna znalezc w dobrej cenie takie auto z przebiegiem 70-90tys (ludzie wyrejestrowywuja tam auta - przywalili im strasznie wysoki podatek od aut). Wiec powiedzmy max 120tys?

Bartekkita - 08-02-2014, 23:52

porozmawiaj z autorem tematu on nosi się ze sprzedażą: http://forum.mitsumaniaki...ff44b9164bfd5d9
Maddox - 02-03-2014, 21:14

animrumru napisał/a:
Maddox napisał/a:

Alternatywa jest sprowadzenie auta z Grecji gdzie bez problemu mozna znalezc w dobrej cenie takie auto z przebiegiem 70-90tys (ludzie wyrejestrowywuja tam auta - przywalili im strasznie wysoki podatek od aut). Wiec powiedzmy max 120tys?

to odpadam, u mnie 126tkm. :-)