Ogloszenie - chec kupna - sprawdzony Outlander I Turbo |
Autor |
Wiadomość |
animrumru
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander Turbo + 2xLancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-02-2014, 10:19 Ogloszenie - chec kupna - sprawdzony Outlander I Turbo
|
|
|
Witam,
jestem nowy na forum wiec przedstawiam sie - Tomek z Krk, mam Lancera Sport Kombi 2,0 i Primere P11 Kombi. Oba z gazem, sprawdzone, niezawodne i z malymi przebiegami (~100k).
Pozbywam sie Nissana (z wielkim zalem, bo w sumie nie mam argumentow innych niz to, ze chcialbym szybsze auto 4x4). W marcu, najpozniej w kwietniu bede szukal na niego kupca, a niezaleznie interesuje mnie zakup dosc konkretnego modelu:
Outlander 2005-2007 Turbo, moze byc z LPG (i tak go zagazuje). Koniecznie niski przebieg i koniecznie z pewnego zrodla - ostatnie 2autka tez mam z pewnych zrodel i widze ze lepiej dolozyc przy zakupie - niz tracic czas i pieniadze pozniej. Budzet mam odpowiedni - rozumiem ze w zaleznosci od rocznika, przebiegu i wyposazenia trzeba liczyc sie z cena 28-40k.
Pozdrawiam i czekam na propozycje
Tomek |
_________________ Tomek |
|
|
|
 |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 07-02-2014, 18:41
|
|
|
a jaki jest dla Ciebie maksymalny przebieg? |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
animrumru
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander Turbo + 2xLancer
|
Wysłany: 07-02-2014, 21:08
|
|
|
Maddox napisał/a: | a jaki jest dla Ciebie maksymalny przebieg? |
Alternatywa jest sprowadzenie auta z Grecji gdzie bez problemu mozna znalezc w dobrej cenie takie auto z przebiegiem 70-90tys (ludzie wyrejestrowywuja tam auta - przywalili im strasznie wysoki podatek od aut). Wiec powiedzmy max 120tys? |
_________________ Tomek |
|
|
|
 |
Bartekkita
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 kombi
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Lut 2013 Posty: 1190 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
 |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 02-03-2014, 21:14
|
|
|
animrumru napisał/a: | Maddox napisał/a: | a jaki jest dla Ciebie maksymalny przebieg? |
Alternatywa jest sprowadzenie auta z Grecji gdzie bez problemu mozna znalezc w dobrej cenie takie auto z przebiegiem 70-90tys (ludzie wyrejestrowywuja tam auta - przywalili im strasznie wysoki podatek od aut). Wiec powiedzmy max 120tys? |
to odpadam, u mnie 126tkm. |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
|