To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Mały wypad na Tor Poznań?

Ethylowy - 16-05-2016, 09:54
Temat postu: Mały wypad na Tor Poznań?
Siema Misiaki!

Jest sprawa
Razem ze znajomkiem z rejonu śląskiego chcemy zorganiozwać "mały" spot na Torze Poznań.

Post tutaj ma na celu wstępne oszacowanie ilości zainteresowanych osób.

Krótkie info na początek - cena w chwili obecnej to około 450zł-500zł za wjazd per samochód (650 normalnie na Track Day). W kupie siła, więc im więcej nas, tym większy bonus. My ze swojej strony będziemy dalej dusić na jakieś zniżki albo dodatkowe atrakcje (catering itp).

Zapomniałem o najważniejszym - termin
Wstępnie myślimy o przełomie czerwiec-lipiec, ale termin możemy dopasować tak, żeby odpowiadało jak największej ilości osób.

Myślę, że będziemy jeszcze prowadzić rozmowy z Subaru Klub Polska, żeby radości stało się zadość (oczywiście pozytywna zabawa, żadnej rywalizacji).

Lato tuż-tuż, a miło by było się pobawić w iście "benzynowym" stylu ^^

Zainteresowanych proszę o dopisywanie się do tematu, albo pozostawienie głosu w ankiecie - muszę wiedzieć, jaka ilość maniaków była by zainteresowana takim eventem.

Zapomniałem o najważniejszym - termin
wstępnie myślimy o przełomie czerwiec-lipiec albo lipiec-sierpień. Dokładny termin można oczywiście dopasować tak, żeby odpowiadało jak największej ilości osób i żeby każdy mógł się wyszaleć na torze.

Grid - 16-05-2016, 11:09

Jeżeli to wjazd na normalny TPTD to catering jest w cenie, przynajmniej jak 2x w zeszłym roku byłem to tak było.
Kaucz - 19-06-2016, 22:51

Widzę, że niestety zainteresowanie tym tematem jest znikome :/