Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mały wypad na Tor Poznań?

Czy jesteś zainteresowany wypadem na Tor Poznań
tak
100%
 100%  [ 3 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
niezdecydowany
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 3
Wszystkich Głosów: 3

Autor Wiadomość
Ethylowy 
Mitsumaniak
Gal Anonim

Auto: Mitsubishi Galant VIII 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-05-2016, 09:54   Mały wypad na Tor Poznań?

Siema Misiaki!

Jest sprawa
Razem ze znajomkiem z rejonu śląskiego chcemy zorganiozwać "mały" spot na Torze Poznań.

Post tutaj ma na celu wstępne oszacowanie ilości zainteresowanych osób.

Krótkie info na początek - cena w chwili obecnej to około 450zł-500zł za wjazd per samochód (650 normalnie na Track Day). W kupie siła, więc im więcej nas, tym większy bonus. My ze swojej strony będziemy dalej dusić na jakieś zniżki albo dodatkowe atrakcje (catering itp).

Zapomniałem o najważniejszym - termin
Wstępnie myślimy o przełomie czerwiec-lipiec, ale termin możemy dopasować tak, żeby odpowiadało jak największej ilości osób.

Myślę, że będziemy jeszcze prowadzić rozmowy z Subaru Klub Polska, żeby radości stało się zadość (oczywiście pozytywna zabawa, żadnej rywalizacji).

Lato tuż-tuż, a miło by było się pobawić w iście "benzynowym" stylu ^^

Zainteresowanych proszę o dopisywanie się do tematu, albo pozostawienie głosu w ankiecie - muszę wiedzieć, jaka ilość maniaków była by zainteresowana takim eventem.

Zapomniałem o najważniejszym - termin
wstępnie myślimy o przełomie czerwiec-lipiec albo lipiec-sierpień. Dokładny termin można oczywiście dopasować tak, żeby odpowiadało jak największej ilości osób i żeby każdy mógł się wyszaleć na torze.

Grid 
Forumowicz

Auto: Galant V6, Legnum VR-4, MSS1.3
Wysłany: 16-05-2016, 11:09   

Jeżeli to wjazd na normalny TPTD to catering jest w cenie, przynajmniej jak 2x w zeszłym roku byłem to tak było.

Kaucz 
Mitsumaniak
EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Wysłany: 19-06-2016, 22:51   

Widzę, że niestety zainteresowanie tym tematem jest znikome :/

"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo.

Odpowiedz do tematu