|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mały wypad na Tor Poznań? |
Czy jesteś zainteresowany wypadem na Tor Poznań |
tak |
|
100% |
[ 3 ] |
nie |
|
0% |
[ 0 ] |
niezdecydowany |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 3 |
Wszystkich Głosów: 3 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Ethylowy
Mitsumaniak Gal Anonim

Auto: Mitsubishi Galant VIII 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-05-2016, 09:54 Mały wypad na Tor Poznań?
|
|
|
Siema Misiaki!
Jest sprawa
Razem ze znajomkiem z rejonu śląskiego chcemy zorganiozwać "mały" spot na Torze Poznań.
Post tutaj ma na celu wstępne oszacowanie ilości zainteresowanych osób.
Krótkie info na początek - cena w chwili obecnej to około 450zł-500zł za wjazd per samochód (650 normalnie na Track Day). W kupie siła, więc im więcej nas, tym większy bonus. My ze swojej strony będziemy dalej dusić na jakieś zniżki albo dodatkowe atrakcje (catering itp).
Zapomniałem o najważniejszym - termin
Wstępnie myślimy o przełomie czerwiec-lipiec, ale termin możemy dopasować tak, żeby odpowiadało jak największej ilości osób.
Myślę, że będziemy jeszcze prowadzić rozmowy z Subaru Klub Polska, żeby radości stało się zadość (oczywiście pozytywna zabawa, żadnej rywalizacji).
Lato tuż-tuż, a miło by było się pobawić w iście "benzynowym" stylu ^^
Zainteresowanych proszę o dopisywanie się do tematu, albo pozostawienie głosu w ankiecie - muszę wiedzieć, jaka ilość maniaków była by zainteresowana takim eventem.
Zapomniałem o najważniejszym - termin
wstępnie myślimy o przełomie czerwiec-lipiec albo lipiec-sierpień. Dokładny termin można oczywiście dopasować tak, żeby odpowiadało jak największej ilości osób i żeby każdy mógł się wyszaleć na torze. |

|
|
|
|
 |
Grid
Forumowicz
Auto: Galant V6, Legnum VR-4, MSS1.3
|
Wysłany: 16-05-2016, 11:09
|
|
|
Jeżeli to wjazd na normalny TPTD to catering jest w cenie, przynajmniej jak 2x w zeszłym roku byłem to tak było. |
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 19-06-2016, 22:51
|
|
|
Widzę, że niestety zainteresowanie tym tematem jest znikome :/ |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
|
|