L200 Ogólne - Zabudowy do nowego L200
Anonymous - 20-03-2007, 00:34 Temat postu: Fullbox do L200 Czy ktoś już nabył fullboxa do nowego L200 poza siecią dilerską ? Bo u dilera cena KOSMOS.
Anonymous - 20-03-2007, 07:14
tu jest trochę taniej: 8 500 PLN http://nawrot.otomoto.pl/...how&id=C1748531
Gene - 20-03-2007, 08:21
Artur L200 prosze uwaznie przegladac forum i nie mnozyc tematow o tym samym zagadnieniu. Spokojnie mozna zadac pytanie w temacie "NOWY L200 - HARDTOPY" lub "Zabudowy do nowego L200".
Przeniose posty do jednego z wyzej wymienionych tematow. Pozdrawiam
Anonymous - 21-03-2007, 20:22 Temat postu: Zabudowa Carryboy od Czecha rodem :) Witajcie
Gene, sorki ale nie wiedzialem pod ktory temat to podpiac.
Jakby co, popraw mnie.
Znalazlem wczoraj strone http://www.carryboy.cz/Novinky.htm
(zobaczcie na samym koncu zdjecie nowego hardtopa Carryboy G500 do L200).
Co o nim sadzicie ?
Koszt netto to ok 2000 Euro.
Zastanawiam sie, czy tak jak kolega wyzej negocjowac z firma Nawrot (jest troche bardziej funkcjonalny firmy Alpha), czy pojsc w kierunku takiego oto sporta.
Co sadzicie ? Czy ktos ma ktorykolwiek z powyzszych?
Podobno montaz bezinwazyjny. Szkoda, ze roleta , ktora mi montowali juz jest inwazyjnie zamontowana (kilka otworow na stelaz). Mam nadzieje, ze jak montuje to dealer to gwarancja na perforacje dalej jest. Reasumujac, roleta fajna jest ale kazdy moze to otworzyc i zabrac co mu sie podoba. Ponadto nic wyzszego nie schowam przed zlodziejem i deszczem.
Gene - 22-03-2007, 07:56 Temat postu: Re: Zabudowa Carryboy od Czecha rodem :)
karlo napisał/a: |
Co o nim sadzicie ?
|
Mi sie nie podoba. Jakos tak "eleczka" wyglada mocno festyniarsko. To moje indywidualne odczucia ale ja bym sie nie zdecydowal. Ta zabudowa niszczy caly wyglad i charakter nowego pick-up'a Mitsubishi. Do Navary tak do L 200 nie.
Anonymous - 23-03-2007, 15:05
szkoda tylko że szyba od strony przestrzeni pasażerskiej w nadbudówce jest na stałe.
Znacznie to ogranicza możliwości przewozowe. Chyba że występują wersje z otwieraną szybą nazwijmy ją przednią nadbudówki.
Anonymous - 23-03-2007, 20:55
Witam
no i sie rypło, w ferworze dyskusji i opini zamówiłem dzisiaj fullboxa, takiego jak był prezentowany na fotce,, bodajże autko testowe z Kielc,,, tak troche szczypałem się z kasą ale pomyślałem że jeżeli nie wezmę razem to później bedzie jeszcze większy problem,,,, jak odbiorę to naturalnie fotkę zapodam,, troche droga, 15 k kosztuje,,, to wiecej niz corsa mojej żony,,, ale nic nie powiedziałem o cenie i pochwaliła ze ładna,,, żebyś ty kobieto wiedziała ile za to plastikowe pudełko,,, ale podoba mi się.
pozdrawiam serdecznie
Anonymous - 25-03-2007, 13:49
Było ich jeszcze troche pomęczyc mi w Auto Teście w Markach udało się wykrzesać 11K za tą bude!
Gene - 26-03-2007, 08:18
he he
Anonymous - 11-04-2007, 22:54
No i jest, mnie się podoba bo nie wożę palety cegieł na codzień, dosyć solidnie wykonana, myślę że przyt małym wzmocnieniu od spodu da się założyć fajne relingi pod rowerki
Anonymous - 16-04-2007, 22:53
Wyglada piknie. Sam sie zastanawialem. Samochod firmowy, ale...
czesto poza rowerami wydruk wielkoformatowy, male akcesoria montazowe itp.
wpadaja takze fullbox niestety odpada. Ponizej po raz pierwszy odslona na forum:)
Pozdrawiam.
Karlo
Anonymous - 02-05-2007, 13:17
Ja w l200 mojego taty mam zabudowe z ASO... Fajna podrzuce parę zdjątek:)
Zabudowa ogólnie fajna, nawet wyciszona dobrze spałem od Lipska do Katowic. Tyle że szyba ciężko chodzi
Anonymous - 03-05-2007, 00:03
Bardzo fajna zabudowa, moj znajomy ma taka i autko wyglada super.
Pozdrowki
Paweł
Anonymous - 04-05-2007, 09:24
Szukajcie zabudó firmy ARB. Są najlepsze jakościowo. Cała reszta typu Carryboy to kiła, mogiła przy ARB.
Anonymous - 04-05-2007, 17:40
Witam
Jestem absolutnie zadowolony z mojej zabudowy Carryboy SO-side open. Probowalem znalezc slabe punkty -nie znalazlem.Zdjecia mozesz obejrzec w temacie NOWE L200 -teraz duze kola..
|
|
|