Przesunięty przez: Hubeeert 24-02-2007, 11:40 |
Zabudowy do nowego L200 |
Autor |
Wiadomość |
Kruel [Usunięty]
|
Wysłany: 27-06-2006, 10:46 Zabudowy do nowego L200
|
|
|
Kieruje pytanie do osób zorjętowanych (czyli pewnie do Patrola)
Jakie będą zabudowy dostępne w polsce i z jakimi cenami no i jeszcze przydało by się kawałek zdjęcia.
No i bym się nie obraził na opinie. |
|
|
|
 |
Patrol [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2006, 09:23 Re: Zabudowy do nowego L200
|
|
|
Kruel napisał/a: | Kieruje pytanie do osób zorjętowanych (czyli pewnie do Patrola)
Jakie będą zabudowy dostępne w polsce i z jakimi cenami no i jeszcze przydało by się kawałek zdjęcia.
No i bym się nie obraził na opinie. |
Jeśli chodzi o ceny - są dośc wysokie i uzależnione od kursu euro. Zaczynają się od ok. 6.000 pln a kończą na ok. 17.000 pln.
Dostępne są Fullbox'y, Hardtop'y, zabudowy miękkie (plandeki), sztywne (blachy ryflowane), rolety itp.
Jeśli chcesz zobaczyć akcersoria do tego auta - podaj mi swój adres, prześlę Ci katalog L-200.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
nowak [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2006, 00:53
|
|
|
Po pierwsze chcialbym wszystkich przywitać bo to moj pierwszy post.
Ostatnio zakupilem L200 i zaczalem szukac czegos w rodzaju zasowanej plachty na przestrzen ladunkowa. Mam pytanie czy ktos moze polecic jakas firme w Warszawie ktora zrobi taka na zamowienie bo w ASO za cene jaka mi powiedzieli moge kupic tania nadbudowke.
Jeszcze jedno pytanie czy sa jakies zamienniki nadbudow oferowanych w ASO ? Moze ktos z USA by byl chetny sciagnac ?
Pozdrawiam,
Pawel |
|
|
|
 |
crensch [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Patrol [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2006, 20:29
|
|
|
nowak napisał/a: | Jeszcze jedno pytanie czy sa jakies zamienniki nadbudow oferowanych w ASO ? |
Wstrzymaj się jeszcze trochę z zakupem i ściąganiem (pewnie do końca roku), gdyż pojawią się zamienniki, praktycznie wszystkich rodzajów zabudów (w tym rolet). Będą sprzedawane również przez ASO.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 30-07-2006, 20:54
|
|
|
Patrol, a ceny? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Patrol [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2006, 18:50
|
|
|
Hubeeert na to pytanie nie potrafię Ci jeszcze odpowiedzieć.
Jak tylko będę miał więcej informacji - na pewno dam znać.
Przypuszczam, że ceny akcesorii bedą się kształtować na poziomie 50-70% ceny oryginału.
Mam również nadzieję, że będą niektóre elementy lepiej zaprojektowane i wykonane - jak na przykład mocowania w zabudowie typu HARDTOP....
Uwierzysz, że oryginalne mocowania są na tyle słabe i niepraktyczne, że zabudowa zsunęła się z samochodu....?!?!? Faktem jest, że samochód brał udział w pokazach terenowych ale taka sytuacja w ogóle nie powinna mieć miejsca...!!! |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 31-07-2006, 18:53
|
|
|
No comments |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Patrol [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2006, 18:57
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | No comments |
I bardzo dobrze, bo już miałem dodać, że ze szczelnością pomiędzy zabudową, a burtą też jest różnie... |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 03-08-2006, 16:08
|
|
|
Kruel napisał/a: | Jakie będą zabudowy dostępne w polsce i z jakimi cenami no i jeszcze przydało by się kawałek zdjęcia. |
Proszę bardzo - namierzony dziś pod saloonem Moto w Ka-cach
 |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Patrol [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2006, 11:22
|
|
|
JCH - moim zdaniem najładniejsza zabudowa do tego samochodu...
Zresztą każdy Fullbox dodaje pickup'owi smaczku....:) |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 04-08-2006, 11:39
|
|
|
Patrol napisał/a: | moim zdaniem najładniejsza zabudowa do tego samochodu | Kosmiczna trochę
Widziałem jeszcze jakieś orurowania na burtach - też ładnie się prezentowało. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
nowak [Usunięty]
|
Wysłany: 11-08-2006, 18:45
|
|
|
Patrol napisał/a: | nowak napisał/a: | Jeszcze jedno pytanie czy sa jakies zamienniki nadbudow oferowanych w ASO ? |
Wstrzymaj się jeszcze trochę z zakupem i ściąganiem (pewnie do końca roku), gdyż pojawią się zamienniki, praktycznie wszystkich rodzajów zabudów (w tym rolet). Będą sprzedawane również przez ASO.
Pozdrawiam |
Dzieki za wszystkie odpowiedzi . Wstrzymuje sie z zakupem zabudowy ale roleta przydala by mi sie na juz. Co do ASO to mozna kupic u nich rolete za 4200zl. Skontaktuje sie z firmami ktore poleciliscie wyzej, moze oni zrobia mi taka rolete na zamowienie w bardziej sensownej cenie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
renata [Usunięty]
|
Wysłany: 23-11-2006, 17:10
|
|
|
witam wszystkich
Mam ten sam problem i poszukuję czegoś w rodzaju pokrywy lub plandeki na część ładunkową ,czy juz coś wiadomo gdzie w miarę tanio można taką kupić ?
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
jakublad [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2006, 20:37
|
|
|
Wszystko jest kwestią gustu. Ja mam zwykłą roletę aluminiową, bo jak pick-up to pick-up - żadny plastików nie chciałem piąć do góry. |
|
|
|
 |
|