Outlander II GEN Techniczne - [II 2.0 DID] Zamykanie szyberdachu
mitsu00 - 19-09-2009, 17:28
karol_alasz>>>>> czy przeczytałeś co napisałem w poście przed twoim? Bo wydaje mi sie że powtórzyłes prawie tosamo co sam napisałem odnośnie programowania składania lusterek
karol_alasz - 19-09-2009, 23:29
mitsu00 napisał/a: | karol_alasz>>>>> czy przeczytałeś co napisałem w poście przed twoim? Bo wydaje mi sie że powtórzyłes prawie tosamo co sam napisałem odnośnie programowania składania lusterek |
Tyle,że ja nie mam alarmu... No i napisałem co można samemu z MMCS-a ustawić (jeżeli takowy jest na pokładzie). Podobieństwo jest ale,bo piszemy o zamykaniu lusterek ale ident tutaj raczej nie występuje-chyba ,że chodzi o wzmianke ,że być może z MUT-a też się to wszystko ustawić (zeleżnie od pracy silnika lub zamykania zamków).
nephilim - 20-09-2009, 19:25
500 zł. Tyle wyceniono mi siłowniki które po naciśnięciu alarmu zamkną auto.
karol_alasz - 16-10-2009, 10:16
nephilim napisał/a: | 500 zł. Tyle wyceniono mi siłowniki które po naciśnięciu alarmu zamkną auto. |
Jakieś nieciekawe rozwiazanie...Ciekawe ,że nie można alarmu po prostu zintegrować z mechanizmem zamykania drzwi juz istniejący w Outku
Hiszpan - 16-10-2009, 10:34
karol_alasz napisał/a: | Jakieś nieciekawe rozwiazanie...Ciekawe ,że nie można alarmu po prostu zintegrować z mechanizmem zamykania drzwi juz istniejący w Outku | Niestety to fakt. W moim "parchu" mam to samo. Pomimo centralnego zamka trzeba założyć jakiś siłownik do drzwi kierowcy.
Tyle, że parch jest z 97 roku i to ustrojstwo kosztuje połowę taniej.
|
|
|