To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

UK & IRLANDIA - Chyba wyjadę...

McDoune - 29-01-2007, 01:49

Cytat:
dobrze tez jest szukac ofert pracy w hotelach, gwarantuja jakies lokum w wiekszosci przypadkow

i w pubach też.

Anonymous - 31-01-2007, 13:23

Dzięki wielkie wszystkim za odpowiedzi. Jutro pojeżdzę z narzeczon± po jakich¶ agencjach i zobaczymy co z tego wyniknie...
Firebee - 18-03-2007, 09:17

opowiadaj Ficu865, jak Ci idzie historia z wyjazdem, bo pod koniec roku zacznie się moja:)
Pozdr
Firek

[ Dodano: 18-03-2007, 09:28 ]
Może podzielę się kilkoma rzeczami, które mog± pomóc (mam nadzieję:)) w przeniesieniu się do Anglii - lubię już mieć ułożone wszystko sporo przed czasem więc jak co¶tam możecie dołożyć od siebie będę wdzięczny:))

Pierwsze co robię to poznanie osób z miast, w które chcę pojechać (Sittingbourne, Canterbury - Kent, Południe Anglii).. Czyli szukanie kontaktów w gg z miast i jazda na pogadanke.. Zawsze jak z rok wczesniej sie zagada to jest szansa, ze bedzie sie mialo paru dobrych kumpli w swoim miescie:) Bedzie z kim pogadac, z kim wypic piwko i kogo w razie czego zapytac jak sie czegos wiedziec nie bedzie..

mieszkanka do wynajęcia (akurat w interesuj±cym mnie mie¶cie - można zmienić:))

tutaj też

baardzo duże forum o pracy w Anglii itp..

Jak co¶ macie co pomoże wyjeżdzajacym wrzucajcie..
Pozdr

Anonymous - 19-03-2007, 09:05

Ja sobie odpó¶ciłem...

nie będe się rozwodził dlaczego, chcę tylko podziękować mm3m za pomoc. Zadzwonił, powiedział co i jak, naprawdę jestem wdzięczny :idea: