To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny

Bolek - 16-04-2007, 22:34

Dzięki, na szczeście tu nei idzie o zdrowie ale o jakieś przeszczepy czy coś. Nie ma sie czym martwić
Firebee - 18-04-2007, 08:45

mam sponsorów, którzy chcą wyłożyć kasę na Zlot. Czekam na informacje dot. Zlotu jak wyzdrowiejesz Bolek...
Anonymous - 19-04-2007, 09:15

Czy wiadomo jusz coś na temat quadów? I czy ewentualnie można będzie pojeździć swoim? :wink: Pozdrawiam. Kaśka.
Bolek - 25-04-2007, 10:05

Dobrze. Ten list dotyczy wpłat. Wybaczcie że to tyle trwało.
Od razu przedłożę prośbę kolegów, proszą oni mianowicie aby DUŻY DOMEK i ewentyalnie MAŁY DOMEK z kanalizacją oraz pokoje postarać się przeznaczyć dla tych z Nas którzy mają zamiar przyjechać całą rodzina z dziećmi. To przecież tylko jedna czy dwie noce, my bezdzietni, damy sobie radę w prostszych warunkach.
Kolejna sprawa wymagająca wyjaśnienia to kwestia cen za noc za osobę. Do każdej wartosci doliczyliśmy kwotę 10 zł gdyż to pozwoli nam wynająć na czas zlotu cały ośrodek a to mocno ułatwi samo nasze tam przebywanie, korzystanie z terenu, ewentualnie sprzetu bedącego na wyposarzeniu.
Zatem przechodząc juz do tematu właściwego:
DUŻY DOMEK (KOD Alfa)(kanalizacja) 5sztuk po 4 łóżka, 100zł czyli 35 na głowę
MAŁY DOMEK (KOD Brawo)(kanalizacja) 14 sztuk po 3 łóżka, 75zł czyli 35 na głowę
MAŁY DOMEK (KOD Charlie)(nie ma kan.) 26 sztuk po 4 łóżka, 60zł czyli 25 na głowę
POKÓJ dwuosobowy (KOD Delta)(kanalizacja) 16 sztuk po 2 łóżka, 80zł czyli 50 na głowę
POKÓJ trzyosobowy (KOD Echo)(kanalizacja) 16 sztuk po 3 łóżka, 80 zł czyli 37 na głowę

Z tego co mówiła właścicielka osrodka, ilośc osób w domkach można chyba zwiększyć o jeden, dzieci malutkie nie są wliczane.

Dla tych co nie mają skanałowanego domku, wszystko jest wspólne w budynku z pokojami, jest tam podobno także kuchnia do naszej dyspozycji.

A jedzenie do kupienia będzie cały dzień w restauracyjce właścicielki

Teraz kwestia wpłat.
Pieniadze zbiera Yaro1976. Prosił by w temacie przelewu znalazło się:
nick, na ile noclegów jest opłata, za ile domków i jakiego rodzaju (kod może tu pomóc, bedzie krócej). Potem List o podobnej treści , do niego, moze jeszcze z danymi osobowymi i kontaktem na wszelki wypadek.

Słuchajcie, jeżeli zbyt szybko zaczną się zapałniać te duze domki to bedziemy zmuszeni cos poprzekierowywać dla dobra Rodzin z dziećmi.

Yaro bedzie z małym opóźnieniem w stosunku do rzeczywistosci umieszczał listę Wpłaconych na forum.
Dane do Wpłat:

Multibank
95 1140 2017 0000 4502 0327 8363

Jarosław Wiśniewski
95-070 Aleksandrów Łódzki,
Księstwo 23
Nick: Yaro1976

Muszę niestety dopisać że jezeli mozęcie włącajcie jak najszybciej, TO WAŻNE.

MOZNA zabierać psy, koty i przyjaciół.

yaro1976 - 25-04-2007, 10:36

siedzę przed kompem od 8-16 w dni robocze, więc w weekendu raczej sporadycznie bedę updatował liste, prosze o wyrozumiałość. Po przelaniu kasy proszę o PW z dokładnymi danymi odnośnie zamawianej pozycji oaz osobowymi i nr telefonu (na wszelki wypadek). Po weryfikacji na koncie będę odsyłał PW z potwierdzeniem wpłaty.

pozdrawiam
yaro

akbi - 25-04-2007, 11:52

Bolek, Zorientuj się proszę (albo podaj namiary) czy w ośrodku, w pokoju może być pies ??? Czy ew będę musiał wynająć domek??
Rafal_Szczecin - 25-04-2007, 14:39

przepraszam, ale mam jeszcze takie pytanie .
jak bedzie wygladac czesc oficjalna ?

tzn czy bedziemy jechac do jakiegos dilera mitsu/ jakims parkingu i u ustawimy sie u niego ,tam bedzie przygrywac nam orkiestra, beda konkursy czy moze wszystko rozgrywac sie bedzie na terenie osrodka :?:

akbi - 25-04-2007, 14:47

sugruję tylko, aby zrobić w tym roku zbiorowe zdjęcie ... takie jak w szkole :mrgreen: tylko że będzie nas pewnie z min 300 a nie 30
Bolek - 25-04-2007, 19:51

300 to pewnie nie( oby było i 400) ale też chciałem zrobić zdjecia bardzogrupowe. Może damy rade w sobote rano. Rafał nie moge odkrywać wszystkich kart od razu. Przejazd jak w Białym mamy na uwadze i chcielibyśmy bardzo. Mozliwe że bedzie taki przejazd z Łodzi do Strykowa ale to nie jest jeszcze pewne.
Chooper - 25-04-2007, 19:56

Rafal_Szczecin napisał/a:
tzn czy bedziemy jechac do jakiegos dilera mitsu/

kto wie, czy dealer nie przyjedzie do nas ;)

Anonymous - 25-04-2007, 20:25

pokój 2 osobowy można se zamówić dla mojej trójki czy nie :D

ps:
kanalizacja to podstawa co by klocka i pawia było gdzie zapuścić :badgrin:

Anonymous - 26-04-2007, 12:44

Witam.Wprawdzie nie wybieram sie w tym roku na zlot ale mam dla was propozycje.Wpadl mi do glowy pomysl by organizatorzy, jezeli to mozliwe, zorganizowali z udzialem fachowych ratownikow medycznych pokaz, kurs pierwszej pomocy przedlekarskiej.Wydaje mi sie ze taka nauka kazdemu sie przyda i przy okazji moza ktos sie czegos nauczy a w rezultacie uratuje komus zycie.
To takie moje 5gr do tematu organizacji zlotu hihi.Pozdrawiam :wink:

Bolek - 26-04-2007, 17:45

Obym Cie zaskoczył. Ale moge chyba napisać że taki POMYSŁ istnieje od mniej wiecej 23 dni.
piwkotom - 27-04-2007, 00:11

No to jeszcze bym chcial poinformowac wszystkich zainteresowanych, iz:
V Ogolnopolski Zlot Mitsubishi uzyskal wlasnie patronat Marszalka Wojewodztwa Lodzkiego - Wlodzimierza Fisiaka :D niestety tylko fotka bo nie mam skanera ale moze jutro sie poprawi ;)

:D hurrraaaaa!!!! ;)

Firebee - 27-04-2007, 09:55

no ładnie:) Gratulacje i działajcie chłopaki działajcie.. bo czas biegnie..