Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Firebee
26-08-2007, 19:19
2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny
Autor Wiadomość
Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-02-2007, 00:02   2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny

Jak w temacie

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 18-03-2007, 19:41, w całości zmieniany 1 raz  

Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Auto: s40 1999 1.6
Kraj/Country: UK
Wysłany: 02-02-2007, 00:22   

Hubeeert to może tu powinienem wkleić część pytań które sprowokowały CIe do stworzenia wątku w którym teraz piszemy?

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 02-02-2007, 00:43   

Bolek napisał/a:
Hubeeert to może tu powinienem wkleić część pytań które sprowokowały CIe do stworzenia wątku w którym teraz piszemy?

Dokladnie tak

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Wysłany: 02-02-2007, 00:48   

Chciałem tu zapisać kilka myśli w związku ze zlotem które mnie przyszły do głowy i chciałem je upublicznić.
1. Chętnie pomogę w dziale zlotu który dotyczy Najmłodszych Uczestników, chodzi mi o opiekę/pomoc dla Nich
2. Wszyscy robią zdjęcia i filmy a potem wymieniają się nimi na dziesiątki sposobów. Może przed zlotem ustalić takie jedno miejsce i zasady używania? Są serwery FTP ale jedna ze znanych mi metod jest wymiana informacji przy pomocy programów typu utorrent wtedy trzeba komuś przesłać link a on ściąga sobie zdjęcia bezpośrednio od właściciela i nie ma tu serwera ani problemu z przerwaniem transmisji. Kłopot jest taki że nie jest łatwo taki link wyprodukować aby ktoś mógł od nas ściągnąć coś ale może warto pomyśleć. Ale to była dygresja bo o zdjęciach miałem mówić ale tych robionych na zlocie. Czytałem że mają być zdjęcia do jakiegoś kalendarza i wielu chciałoby mieć zdjęcia w grupie albo olbrzymie zdjęcie z mordkami wszystkich. Może to tylko myśl ale ktoś pomyśli nad takimi zdjęciami i temat się rozwinie?
4. Czas pomyśleć o regionalnych naklejkach, wlepkach i wszystkim tym co NA zlot od konkretnego regionu ma wyjść, chodzi mi także o reklamę i wszelkie dodatki na auta.
5. Czy jest jakikolwiek sens organizować dużą grupę ludzi która w dzień zlotu zajęłaby się rozlokowywaniem aut w jakiś określony sposób? Pytałem Choopera i On mówi ze nie warto. Pomyślałem że jednak zapytam bo może to nasunie komuś coś ciekawego do głowy. To rozlokowanie/dyslokowanie korka spod bramy mogłoby pomóc w robieniu zdjęć kilku samochodom z danego modelu ale...
6. Dzieci to temat niby łatwy ale nie do końca. Stale przewija się po głowach słowo karuzela i huśtawka. Myślę że będąc dzieckiem znudziłbym się jednym i drugim szybciej niż sądziłby organizator. Nad tym trzeba tez pomyśleć ale tu postaram się zrobić to sam najpierw i nie truć **** i cos dorzucić do listy. Chociaż gdyby ktoś miał pomysł ….
7. Szybko powinna na forum ogólnym powstać chyba dyskusja CO ludzie by chcieli na zlocie. Wtedy organizator miałby z czego wybierać i sam nie musiałby ślęczeć godzinami i brnąć w szaleństwo umysłowe. Wiem że nie można obiecać nic z góry ale chociaż posłuchać CO kto ma na myśli i o czym marzy. Jakie konkursy i w ogóle. Jak usłyszałem o wyścigach, ze nie będzie nic takiego bo to rodzinny zlot to mi się trochę smutno zrobiło bo szkoda. Ale jak nie było na poprzednich to chyba koniec tematu nie ten klimat i tyle.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 02-02-2007, 15:49   

Bolek napisał/a:
Jak usłyszałem o wyścigach, ze nie będzie nic takiego bo to rodzinny zlot to mi się trochę smutno zrobiło bo szkoda

Jak najbardziej moga byc wyscigi.
- toczenie kola slalomem - na Zlocie MKP w Morsku wyszlo to super - swietnie sie bawilem
- ciagniecie samochodu na czas ;-)
- wyscig z taczka

Zadnych wyscigow samochodowych nie bedzie. Z uwagi na bezpieczenstwo i rodzinny charakter Zlotu. Zlot jest dla nas nie dla naszych samochodow.

Naklejki na szyby - sprawdzily sie w Grudziadzu, niestety nie wiem jak w Bialymstoku... mysle ze sprawdza sie i teraz. Bartek ? Mozesz sie znow wyprodukowac :?:

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 02-02-2007, 16:31   

Hubeeert napisał/a:
- toczenie kola slalomem - na Zlocie MKP w Morsku wyszlo to super - swietnie sie bawilem

nawet drugie miejsce tam miałem :mrgreen:

...ale na poważnie ... to przecież w Białymstoku były wyścigi gokartów ... bardzo fajna impreza :wink:

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

DominoS
[Usunięty]

Wysłany: 03-02-2007, 23:14   

A więc tak.
Niestety muszę się trochę pożalić...
Z tego co widzę panuje troszkę haosu w organizacji tego zlotu.
Póki co brakuje jednej osoby na miejscu w Łodzi, która mogła by spiąć organizacyjnie działąnia. Nie chodzi tutaj oczywiscie o główne organizowanie ale trzymanie kompletu informacji - kto co załatwia, co sie udało jakie terminy itd.
Jak do tej pory z mojej strony udało się:
Porozmawiać z dwoma dilerami mitsubishi w Łodzi - poprosili o maile zatem do wszystkich trzech roześlę na początku tygodnia maile z ofertą współuczestniczenia i wsparcia naszych działań.
Zanim zaczniemy prosić sponsorów - ustaliliśmy że potrzebujemy mediów:
W związku z tym:
Ustalenia z miesięcznikiem GT, radiem złote przeboje, telewizją TOYA idą ku dobremu - porozmawiałem z nimi i wydaje się, że wejdą - dalej jeszcze będę się starał porozmawiać z Łódzką trójką (TVP) i postaram się także rozesłać maile do innych mediów.
Jeśli chodzi o sponsorów to jak będziemy mieli dobre media to może PZU wejdzie (rozmawiałem z marketingiem gdyż pracuję w PZU - ciężko ich nakłonić ale będę walczył).
Potrzeba zatem:
informacji które kluby będą uczestniczyły w zlocie (jeśli ktoś wie to proszę PW do mnie z pełną listą
informacji kto mógłby "trzymać", "spinać" logistycznie całość w Łodzi - jedna osoba kontaktowa i odpowiedzialna (ja niestety jestem całe tygodnie w Warszawie i w związku z tym jest to trochę utrudnione.
informacji o liście rzeczy do załatwienia (mogę pomóc przy spisywaniu takiej listy)

[ Dodano: 07-02-2007, 20:04 ]
Kolejne ustalenia:
Osobą "spinającą" kontakty z mediami jest AKBI - kontakt w sprawie wszystkich TV, radia, gazet itd... :)
Dzięki AKBI za pomoc :)

Dalsze sprawy ustalamy na bieżąco.

O dalszych ustaleniach będziemy informować na bieżąco (bierząco) - nigdy nie wiem jak się to pisze :P

[ Dodano: 07-02-2007, 20:39 ]
i jeszcze jedno - wysłałem maila z listem do dilerów "AB Borowski" i "SATALL". Jutro wyślę jeszcze do Mitpolu

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 08-02-2007, 12:19   

Potrzebuje informację na maila dotyczącą zlotu (zaproszenie czy cos w tym stylu)
Powysylam je do znajomych medii (Wysokie Obroty, Motor, Auto Świat, Auto Tuning Świat, Street Extreme, itp). TYle co moge zrobic.

Jackie podpytaj Wiślaka czy chciałby podjechac, ale dopiero jak bedziemy mieli juz wszystko ustawione...

Nie chcę rokować, ale ja 2 lata temu, miałem juz praktycznie wszystko załatwione, im pózniej tym gorzej z miejscem na zlot, spaniem, itp itd, bo kazdy rezerwuje na poczatku roku.

A DominoS sam na odległość nie da rady wszystkiego zorganizować.

Pozdrawiam..

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 16-02-2007, 10:25   

Przydaloby sie ustalenie kwot, jakie mamy wpłacać za domki/noclegi w hotelach i zacząć już wpłacać na jakieś konto.....

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Wysłany: 25-02-2007, 09:54   

DominoS napisał/a:
dalej jeszcze będę się starał porozmawiać z Łódzką trójką (TVP)

Mam bardzo mocne znajomosci w szczecinskiej trojce. Jesli jeszcze nie uzykales kontaktu w Waszej jestem w stanie postarac sie o otworzenie Ci drzwi.

edit: w razie czego pisz na PW, forum raczej czytam na szybko i do tych watkow zagladam srednio raz na miesiac.

roch_27 
moderator
Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 13-04-2007, 09:16   

Firebee napisał/a:
Przydaloby sie ustalenie kwot, jakie mamy wpłacać za domki/noclegi w hotelach i zacząć już wpłacać na jakieś konto.....
no właśnie czy już coś wiadomo na temat kosztów :?:

pozdro

ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 13-04-2007, 10:13   

Nieśmiało przypominam, że to już prawie połowa kwietnia, zostały 4 miesiące!

EciQ
[Usunięty]

Wysłany: 16-04-2007, 18:18   

Czy wiadomo już coś o sprawach organizacyjnych - finansowych i zabawowych na temat Strykowa? Może ktoś z organizatorów przybliży temat. Myślę, że lista chętnych wzrośnie wraz ze wzrostem informacji :-)

Bolek 
moderator mitsumaniak
Moderator, taki mały

Wysłany: 16-04-2007, 20:44   

Dajcie mi Chłopaki ze 2 dni, siedziałem w szpitalu i jestem tydzień w przeszłości.
Zaraz coś napisze.

EciQ
[Usunięty]

Wysłany: 16-04-2007, 22:22   

Spokojnie wracaj do zdrowia. Twoje zdrowie :)

pozdrawiam wieczornie :occasion5:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi