Pajero III - Pajero w terenie ?!
TangoKK - 05-12-2015, 20:08
bluecd napisał/a: | uwazam ,ze miedzy Pajero a Niva jest tylko roznica zdrowego rozsadku, na korzysc tanszej eksploatacji rzecz jasna ))) |
Owszem Niva to fajne autko do polatania blisko domu. Na dalszą wyprawę jednak bym się nią nie wybrał, aż takim survivalowcem nie jestem. Na dalekiej wyprawie potrzebna jest odrobina komfortu
bluecd - 05-12-2015, 21:19
[quote="TangoKK"] bluecd napisał/a: | uwazam ,ze miedzy Pajero a Niva jest tylko roznica zdrowego rozsadku, na korzysc tanszej eksploatacji rzecz jasna ))) |
Owszem Niva to fajne autko do polatania blisko domu. Na dalszą wyprawę jednak bym się nią nie wybrał, aż takim survivalowcem nie jestem. Na dalekiej wyprawie potrzebna jest odrobina komfortu [/quote/]
No, dokladnie! Ale z tej dluzszej trasy za Pajero jest drozsza laweta )))))
TangoKK - 06-12-2015, 08:07
Wszystko zależy od przygotowania auta. Mnie misiek nigdy nie zawiódł z wyjątkiem utopienia w rzece, ale tego nie wytrzymałby samochód żadnej marki
bluecd - 06-12-2015, 13:26
TangoKK napisał/a: | Wszystko zależy od przygotowania auta. Mnie misiek nigdy nie zawiódł z wyjątkiem utopienia w rzece, ale tego nie wytrzymałby samochód żadnej marki |
A to na rzeke nie bierze sie lodki zamiast auta ?!;
Ja juz przygotowalem: zbiornik paliwa, rozrusznik, glowice, automat-bedzie z 50% wartosci auta...
|
|
|