To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Galant 2.5 V6 1997r.

Świerszczu - 02-01-2017, 09:08

Powiedzcie tylko, czy to duży garb. AVANCE 99 combi. To bardzo blisko mnie. Mam 34km

Hugo - 02-01-2017, 09:46

Tak, duży garb.
Świerszczu - 02-01-2017, 21:44

Proszę moda o przeniesienie tematu do "Nasze miśki".

Walczę o niego i nie odpuszczę. Niestety pan z ogłoszenie stwierdził, że nie ma już nic z przodu :|

Otworzyliśmy go i nic z silnikiem i chłodnicami się nie stało tak jak podejrzewałem :D Niestety praktycznie wszystkie mocowania lamp są połamane, więc z racji tego, że i tak obie są nieszczelne i parują już chyba lepiej szukać innych niż spawać te plastiki. Przedni most (jeżeli używam dobrego nazewnictwa) przesunięty do tyłu o jakieś 8cm. Wyciągniemy to spokojnie. Maska nie do odratowania, wyprostowaliśmy ją względnie i można na niej jeździć, ale przód jest zgnieciony, tak że tylko kilogramy szpachli by to odratowały do stanu poprzedniego, a tego raczej nie chcemy :wink:

Stąd następne pytanko. Czy tutaj będą pasowały lampy z każdego rocznika :?:

Jak ktoś znajdzie przypadkiem jakąś maskę, najlepiej z dużym garbem, bądź gril lub lampy niech śmiało podrzuca kontakt. Będę dozgonnie wdzięczny :)

robertdg - 02-01-2017, 21:56

Lampy pasuja z kazdego rocznika 1996-2004 wersji EUROPA
Świerszczu - 13-01-2017, 22:30

W obliczu obecnych cen za lampy, zdecydowałem się kupić po prostu nowe. No i tak kupiłem całe nowe oświetlenie z przodu firmy DEPO. Dorwałem też nowy gril za 60 dyszek i kupiłem maskę za 100zł w okolicy. Ma małe defekty ale ją trochę dopieszczę i okleję. Co do wad mechanicznych to próbuję się cały czas skontaktować z użytkownikiem deejay, ale ciężko to idzie. Ma ktoś może do niego nr?
robertdg - 14-01-2017, 07:44

Świerszczu napisał/a:
Co do wad mechanicznych to próbuję się cały czas skontaktować z użytkownikiem deejay, ale ciężko to idzie. Ma ktoś może do niego nr?
Pisz do niego na PW, jest mocno zapracowany
Świerszczu - 15-01-2017, 18:56

Teraz to wygląda jakoś tak:

deejay wciąż się nie odzywa, chyba odczytuje wiadomości i nie odpisuje :/

Krzyzak - 16-01-2017, 08:41

Zgapiłeś.
Mój przed rokiem:

larelijux - 16-01-2017, 15:48

Świerszczu, no i ładnie go wyratowałeś z zewnątrz. Dobrze się prezentuje