Zloty i Spoty - ZLOT W STRYKOWIE - nasze odczucia i wrażenia
Robson86 - 05-09-2007, 17:21
roch_27 napisał/a: | było było w tym temacie |
...opsss przepraszam
skleroza...zapomnialo mi sie jakos
pozdroo
Grześku - 05-09-2007, 20:22
karolgt napisał/a: | a ja mam pytanie
w sobote na scenie "prowadzacy" powiedzial cos typu ze jest to "5 i ostatni zlot mitsumaniaków tegu typu"
o co chodzilo ? dlaczego ostatni ? |
pewnie niedoinformowany albo ma opla i zazdrości
Pewnie że nie ostatni
JACA_1978 - 05-09-2007, 21:16
no witam
napisalem dopiero teraz bo nie mialem kiedy:)
byl to moj pierwszy zlot mitsumaniakow
pierwszy mial byc w bialym ale pracuje w firmie ktorej mottem powinno byc haslo
" tam gdzie konczy sie logika zaczyna sie ta firma":)
a wiec po nocnej zmianie w sobote rano na TIGERACH wyruszylem do lodzi
w gorsku spotkalem sie z E-genem i tak pojechalismy para do stolicy polskiego wlokiennictwa
po dojechaniu do carrefoura na szkole bezpiecznej jazdy zobaczylismy mase diamencikow i marek im pokrewnych a bylo co ogladac
pierwszy - utworzenie kolumny do strykowa a raczej jej przejazd nie wyszlo
kolumna byla za dluga jak na 2 moze 3 radiowozy zeby ja sprawnie bez rozrywania doprowadzic do strykowa i dlatego to szarpane tempo i cmokniecia o zderzaki:)
mnie sie jakos udalo choc pare razy trzeba ostro hamowac (jeszcze mialem refleks:))
po dojezdzie do cesarki zainteresowal mnie sam osrodek
gdyby nie ten pusty basen pomyslal bym ze to czasy wczesnego PRL-u
brak w niektorych domkach toalet a w pawilonie wspolne
muzyka w bufecie biesiadna akcent boys skaner
podobalo mi sie to zawsze jakas odmiennosc od codziennosci dnia powszedniego
drugi - to evo jak mozna najnowsza ewolucje pokazac w rdzennym kolorze rywala (subaru)
(co prawda u nas nowe wozki widlowe mitsubishi tez sa w innym kolorze niz poprzednie
(zielonym) poprzednie mialy kolor czerwony i zolty)
ale evo do czegos zobowiazuje
trzeci - to trzymanie sie srodowiska regionami bynajmniej do 17godz ale z tego co widzialem na foto to wieczorem juz bylo inaczej (pewnie % zadzialaly )
niestety kolo godz 17 musialem opuscic te oaze diamentow (bylem strasznie zmeczony nie spalem od piatku godz 14 tej nawet red bulle juz nie dzialaly ) i tak w sobote pojechalem do soboty do mojej rodzinki , chcialem sie tylko zameldowac ze jestem i wrocic z powrotem do strykowa
ale kuzynka najpierw kawa
ciasto obiad
i przyjechal jej maz
kupil sobie autko
ja bym nie kupil (passat b5 1.9tdi)
no i trza bylo opic a ze moja jusia i moja kuzynka nie chcialy jechac do cesarki nie mielismy kierowcow i tak sie skonczyl moj pobyt na zlocie mitsu
najgorzej mial moj coolciak to byla jego rozgrzewka przed naszym urlopem
misiek zrobil od soboty 25 sierpnia do niedzieli 2 wrzesnia ponad 1750 km
bylismy w szklarskiej i w czechach i po za oderwanym nadkolem po powrocie od rodziny zdal egzamin na 5tke:)
pozdrowienia dla czarnego gala i eclipsa co nas mijaly w niedziele
po zlocie miedzy krosniewicami a wloclawkiem
akbi - 06-09-2007, 08:44
JACA_1978 napisał/a: | pozdrowienia dla czarnego gala i eclipsa co nas mijaly w niedziele
po zlocie miedzy krosniewicami a wloclawkiem |
Eclipse jechał Lewy
Galantem jechał Novy - jeśli widziałeś sedana, a jeśli kombi to widziałeś mnie
Anonymous - 06-09-2007, 09:53
Nam ktoś krzyczał przez radio że mieliśmy fotografa w drodze na zlot. Czy ktoś wie ile sie czeka na odbitki?
krzypolo - 06-09-2007, 11:28
CHciałem wszystkich poinformować że dzis w godzinach wieczornych spodziewam się powrotu mojego Miśka 1g ze zlotu w Strykowie ......dzis nareszcie stanie pod domem................. będzie poddany rechabilitacji po przebytym przeszczepie "serca" (silnika), dopieszczony , umyty ..................... Jescze raz wielkie dzięki dla Wojtka udzielającego pierwszej pomocy jak i dla Krzyżaka dawcy nowego silnika (serduszka) dla mojego mojego miśka .......................
Jutro już nie pojade autobusem........................
Anonymous - 06-09-2007, 23:58
No wreszcie Szkoda żeby coś tak ładnego nie jeździło
Gumowych słupków
krzypolo - 07-09-2007, 09:13
Już jest ..... i naprawde fajni się jeździ .....jak fajnie słuchać jak mruczy........poprostu misiek...........................................
LEWY - 07-09-2007, 10:50
wiam
gratuluje ze masz już swoje 1g,
i oby juz tak zostalo
pozdro
ps. mam juz 100postow (szkoda że może z 5-6 bylo sensownych )
JACA_1978
to ty jechales tym takim fioletowym coltem??????
pozdro
misjonarz. - 07-09-2007, 22:29
w którymś poście czytałem że powiadomiliście różne stacje telewizyjne o zlocie w tym TVN Turbo, odmówili wszyscy. No ale dzisiaj w tymże tvn turbo pokazali relację ze zlotu badziewia o nazwie BMW
roch_27 - 07-09-2007, 22:33
Jak to napisał Krzyżak - dobrze że ich nie było Po prostu olali sprawę nawet nie odpisali na maila - jednym słowem - żenada. Szkoda czasu i naszego poświęcenia.
pozdro
Krzyzak - 10-09-2007, 16:48
misjonarz. napisał/a: | w którymś poście czytałem że powiadomiliście różne stacje telewizyjne o zlocie w tym TVN Turbo, odmówili wszyscy. No ale dzisiaj w tymże tvn turbo pokazali relację ze zlotu badziewia o nazwie BMW |
moze nie pisalbym pochopnie, ze bmw to badziewie, ale - po raz kolejny to napisze - ciesze sie, ze nie bylo badziewnej tv
karolgt - 10-09-2007, 17:53
szczerze mowiac to troche nie rozumiem dlaczego tak sie wypowiadacie o tvn turbo? jakies konkretne argumenty przeciwko tej stacji czy po prostu taka "moda" na mówienie ze turbo jest zle?
Krzyzak - 10-09-2007, 19:09
to nie miejsce na to, wiec krotko: co prawda niewiele ogladam tv (nawet nie mam telewizora), ale gdy ogladalem, to rzucil mi sie w oczy brak obiektywizmu: czyli ile dziennikarzowi zaplacisz, taka bedzie recenzja auta
Aga - 10-09-2007, 19:45
karolgt napisał/a: | czy po prostu taka "moda" na mówienie ze turbo jest zle |
misjonarz. napisał/a: | tvn turbo pokazali relację ze zlotu badziewia o nazwie BMW |
moda to czy czysta złośliwość?
hmm....
|
|
|