To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - [Cari 1.9DI-D] Chcę kupić Carismę po liftingu

gigant87 - 16-02-2009, 14:51

co sądzicie o tej?

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7833182

Anonymous - 16-02-2009, 18:57

Pierwszy raz widzę Cari z malowanymi listwami na drzwiach i zderzaku :) .... ciekawe, czy to coś znaczy? Moja GDI w Elegance miała grila w obwódce ala chrom ;)
Anonymous - 16-02-2009, 19:38

To nic nie znaczy w Polsce były też takie - był to specyfikacja SAM (Special Action Model).
U Hitlerów jest tego dużo :lol:

Kris1980_147 - 16-02-2009, 21:00

No mi się akurat taka cała w jednym kolorze nie podoba, jakby pomalowali ją z góry na dół jak leci.
Albo mi się wydaje, albo ona nie ma wyświetlacza z kompa.
Ciekawe co miał na myśli właściciel pisząc że ma "kuwetę bagażnika" ???
Cena dobra no i przebieg też raczej nie kręcony

Berec - 22-02-2009, 22:26

Zakupów ciąg dalszy...

Od ostatniego posta sytuacja się troszeczkę zmieniła. Dzięki dobroczynnej instytucji zwanej bankiem, która raczyła wspomóc mnie dofinansowaniem (za drobną opłatą oczywiście), zwiększył się mój budżet przeznaczony na Cari, i wynosi obecnie 20 000.

Ale niestety też wzrosły moje oczekiwania: jako że mam korbę na punkcie czarnych samochodów, stwierdziłem, że musi być czarna.

I tak dochodzimy do sedna sprawy: znalazłem dwie kandydatki i proszę o ich ocenę.

Olsztyn - to chyba jakiś komis przy salonie, brak zdjęcia silnika
Dąbrowa Górnicza - nie wiem czy ten przebieg jest realny jak na ren rocznik, silnik wypucowany aż się świeci, nie wiem co o ty sądzić

Mój problem polega na tym, że obydwie znajdują się w odległości ok. 200km ode mnie, i to każda w innym kierunku :)

Robson86 - 22-02-2009, 23:11

co do pierwszej to ciezko jest sie do czegos przyczepic, gdyz zdjecia sa zbyt male i jakies takie niewyrazne troszke (zbyt daleko?)
We wnetrzu cos nie bangla w punkcie schowek konsola centralna-wysuwany schowek(zapaliniczka). Elementy od siebie odstaja...
druga:
nowy tlumik tylny, umyty silnik :? warto sprawdzic czy nie bylo cos wyciagane z przodu (np. atrapa,reflektory) takie jakies przeczucie.... Sruby mocujace reflektor lewy sa jasniejsze niz sruby mocujace prawy reflektor...
Pozdroo

Berec - 24-02-2009, 13:35

Dzięki Robson86,

Czy ktoś z forumowiczów jest może z Olsztyna albo Dąbrowy i przypadkiem ma blisko do któregoś z tych samochodów? Byłbym wdzięczny za jakieś oględziny i recenzję. Wstępnie planuję podróż na sobotę ale obawiam się, że biorąc pod uwagę odległość, odwiedzę tylko jedno z tych miejsc (zakładając, że ogłoszenia są jeszcze aktualne).

[ Dodano: 28-02-2009, 17:11 ]
Już po bólu, cari została zakupiona, :) pochwalę się w oddzielnym temacie.