To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Ogólne - Zabudowy do nowego L200

Anonymous - 05-05-2007, 23:30

Czy tego Carryboya zamawiales w Polsce ?
W Czechach znalazlem dosyc ciekawego przedstawiciela (odpisuje b.szybko
i sprawnie). Zastanawialem sie nad przykryciek paki (Sport Lid), ktory jest otwierany elektrycznie na wysokosc dachu (m.in. dzieki temu mozna cos wyzszego przewiezc.
Czy ktos mial moze z tym stycznosc ?

Anonymous - 06-05-2007, 10:54

nsx cieszę się, że jesteś zadowolony. Ale looknij zabudowę ARB to zobaczysz słabe strony Carryboya
Anonymous - 06-05-2007, 22:52

Witam Ryzego Konia

Ciesze sie, ze napisales o tym ARB. Na stronie Steelera zauwazylem
nowinke: tzn. klapy do L200 podnoszone na poziomie dachu (cos
podobnego do produktu Carryboya). Czy masz moze doswiadczenie w tym temacie ?
Znasz koszta itp ? Napisalem juz do nich i czekam na odpowiedz.

Hubeeert - 07-05-2007, 00:40

karlo napisał/a:
Steeler
sie zarejestrowal u Nas na forum ale niestety zaczal od reklamy... co bylo niezgodne z zasadami forum. Po rozmowie obiecywal, ze skontaktuje sie z jednym z dealerow ale chyba zapomnial... Szkoda.
Anonymous - 07-05-2007, 09:35

Ale kto?

Karlo napisz do nei na priv bo tu chyba ostre zasady sa ;) Pozadm ci adres strony gdzie sie dowiesz wszystkiego o dobrych gratach do Pickupów

Hubeeert - 07-05-2007, 17:53

Ryży Koń, zasady forum sa jednakowe dla wszystkich i nawet jezeli Ci sie nie podobaja musisz jak kazdy sie im podporzadkowac.

Natomiast jako Klient zadowolony z zakupu zawsze mozesz o tym napisac na forum. Adres tej strony Ty mozesz podac. Jej wlasciciel nie. Poczytaj w dziale Ogloszenia i Problemy - troche Ci sie rozjasni.

Anonymous - 07-05-2007, 19:12

Taaaaa są fora gdzie niektórzy mają jakis problem, ale nmie to zupełnie nei przeszkadza.
Ok to looknijcie na www.wyprawa4x4.pl i wszystko jasne

Anonymous - 13-07-2007, 13:46
Temat postu: zabbudowy do L200
jak ktoś szuka fajnej zabudowy to szukajcie na (reklama) ogłaszali się ostatnio w autoświecie ja z ciekawości odwiedziłem ich stronke i mają ciekawą oferte
Hubeeert - 13-07-2007, 14:12

piotrek25, :roll: Twoj post brzmi jak reklama firmy, ktora wlasnie weszla na rynek.
NA 3 posty napisane przez Ciebie do tej pory dwa sa o zabudowach.
Na dodatek mimo podania przez Ciebie Lublin - internet dostarcza Ci firma Konstancin.Net.PL a Twoje IP wskazuje na Tarczyn. W zwiazku z tym poprosze o kontakt na PW.

Czy ktos chce cos dodac zanim wyegzekwuje punkt dotyczacy zakazu dzialanosci handlowej na forum?

Anonymous - 27-08-2007, 15:19

Ja chętnie dodam, jeżeli można?
Miałem w nowym L200 pokrywe na pake Carryboy i spisywała sie dobrze ( wewnętrzne oświetlenie, sucho). Niestety przy wyjazdach rodzinnych brakowało miejsca na bagaż.
Obecnie mam SnugTop i jestem bardzo zadowolony. Lakier jest identyczny jak na aucie, zabudowa jest szczelna i mocna (150 kg na relingach dachowych), centralny zamek i możliwość szybkiego demontażu (15 minut). Produkcja USA i dają wieczystą gwarancje na konstrukcje. Ciekawe jak wygląda jej egzekwowanie? Jestem bardzo zadowolony i nie wybrał bym chyba innej. Szukałem czegoś co by mi odpowiadało na forach zagranicznych i nie ograniczałem się do tego co oferują nasi dystrybutorzy. Jak zdecydowałem się na Snug-Topa to okazazało się że mogę kupić go w Polsce. Jeżeli komuś nie zależy na dużej ładowności dachu to polecam produkty firmy Leer. Jest to amerykańska firma w opini użytkowników bardzo dobra i w/g mnie nowe L200 wygląda najładniej z ich zabudowami.

Pozdrawiam
Cezar

Anonymous - 27-08-2007, 17:22

Powiedz ile to kosztuje...
W Strykowie ten niebieski L200 mial hardtop SIGa... to twoj?
Nie zdazylem pogadac jak to sie sprawdza. Z tego co wiem to ponad 10tys kosztuje.
Leer jest tanszy? Teoretycznie powinien byc ;)

Gene - 27-08-2007, 18:00

Tak to Cezara ta "szafirowa taczka". :mrgreen:
Anonymous - 27-08-2007, 21:33

Gene napisał/a:
Tak to Cezara ta "szafirowa taczka". :mrgreen:

Gusta, gustami... ale ja tam wole moj srebrny traktor :D

Januszl200 - 28-08-2007, 07:45

Ładne te zabudowy. No, może nie wszystkie. Ja tam wolę jednak mieć skrzynie otwartą. Mam hardtopa – zakładam go jedynie na wakacje (można bezpiecznie przewieźć rowery i inne bajery). Właśnie za 5 dni jadę na urlop :mrgreen:
Anonymous - 28-08-2007, 10:27

Lerra można kupić w Wielkiej Brytanii albo w Rosji, nie znalazłem w Polsce.
podam aderesy do stron, może przydadzą się doczegoś.
http://www.truckman.co.uk/leer.html
http://www.auto-vek.ru/sh...der=name&page=2
Ciekawa jest strona rosyjska ze względu na niskie ceny i bogaty asortment. Nie kupowałem u nich niczego ale kupowałem psy na syberii i jestem zadowolony z kontaktów handlowych z Rosją.

Pozdrawiam
Cezar