Outlander I Ogólne - Czy po przeglądzie/serwisie ASO myje Wam samochód?
Mariusz4 - 30-03-2010, 22:30
Jackie napisał/a: | dab napisał/a: | A chociazby wytrzepanie dywanikow mogli by robic...nawet tobie |
Szczerze? Nie bardzo. U niego w samochodzie to strach oddychać bo być może Colgate Plax działa krócej niż opisują.....
Pozdrawiam |
sorki, ale jakoś negatywnie odebrałem Twojego posta. uważam, że MMC + cala reszta która z nas żyje powinna być wdzięczna, że 'zapaleńcy' tacy jak mitsu00 poświęcają swój czas i kasę, żeby ten plastikowy samochodzik jakoś wyglądał i działał.
pozdrawiam,
Mariusz
mitsu00 - 30-03-2010, 22:39
Jackie napisał/a: | Szczerze? Nie bardzo. U niego w samochodzie to strach oddychać bo być może Colgate Plax działa krócej niż opisują.....
Pozdrawiam |
Polecam ELMEX. Działa o niebo lepiej A tak serio to uzasadniłem wcześniej dlaczego robię jak robię.....
[ Dodano: 30-03-2010, 22:43 ]
Mariusz4 napisał/a: | sorki, ale jakoś negatywnie odebrałem Twojego posta. uważam, że MMC + cala reszta która z nas żyje powinna być wdzięczna, że 'zapaleńcy' tacy jak mitsu00 poświęcają swój czas i kasę, żeby ten plastikowy samochodzik jakoś wyglądał i działał.
pozdrawiam,
Mariusz |
Dzięki. Ja po prostu lubię pucować i dbać o swoje autka w wolnym czasie. Jedni to doceniaja innych może razić. Na takim świecie juz żyjemy i nic nie zmienimy.... Nie jestem żadnym fanatykiem tylko lubię jeździc czysciutką i błyszcząca furą, to samo w mieszkaniu Inaczej źle się czuję.
dab - 31-03-2010, 08:02
mitsu00 napisał/a: | Nie jestem żadnym fanatykiem tylko lubię jeździc czysciutką i błyszcząca furą, to samo w mieszkaniu |
regon - 31-03-2010, 20:42
mits00 - jak sobie pościelesz tak sie wyśpisz - no coments
Jackie - 01-04-2010, 10:21
Mariusz4 napisał/a: | sorki, ale jakoś negatywnie odebrałem Twojego posta |
To źle odebrałeś. Widocznie żart nie zawsze trafia na podatny grunt, a skoro przy tym jesteśmy to grunt, że właściciel wspomnianego auta żart zrozumiał:
mitsu00 napisał/a: | Polecam ELMEX. Działa o niebo lepiej |
Mariusz4 napisał/a: | uważam, że MMC + cala reszta która z nas żyje powinna być wdzięczna, że 'zapaleńcy' tacy jak mitsu00 poświęcają swój czas i kasę, żeby ten plastikowy samochodzik jakoś wyglądał i działał.
|
Właśnie opracowujemy synchroniczny pokłon w tej sprawie
(jako, żeś mało rozrywkowy to precyzuję :TO TEŻ BYŁ ŻART )
mitsu00 napisał/a: | Nie jestem żadnym fanatykiem tylko lubię jeździc czysciutką i błyszcząca furą, to samo w mieszkaniu Inaczej źle się czuję. |
No to mamy tak samo A tak już zupełnie serio: faktycznie rzadko się zdarza tak zadbane auto, szacuneczek
Pozdrawiam
Mariusz4 - 01-04-2010, 21:30
Jackie napisał/a: |
Właśnie opracowujemy synchroniczny pokłon w tej sprawie
(jako, żeś mało rozrywkowy to precyzuję :TO TEŻ BYŁ ŻART )
|
a szkoda, chętnie bym zobaczył
Anonymous - 01-04-2010, 21:38
Mariusz4 napisał/a: | a szkoda, chętnie bym zobaczył |
to zapraszamy do Białegostoku
[ Dodano: 01-04-2010, 21:39 ]
Jackie napisał/a: | (jako, żeś mało rozrywkowy to precyzuję :TO TEŻ BYŁ ŻART ) |
Mariusz4 - 01-04-2010, 21:46
jaceksu25 napisał/a: | Mariusz4 napisał/a: | a szkoda, chętnie bym zobaczył |
to zapraszamy do Białegostoku
|
no to trzymam za słowo
lexus - 02-04-2010, 22:43
tak trzymać mitsu00 ja też nie lubię brudasów
|
|
|