To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Czy po przeglądzie/serwisie ASO myje Wam samochód?

Mariusz4 - 30-03-2010, 22:30

Jackie napisał/a:
dab napisał/a:
A chociazby wytrzepanie dywanikow mogli by robic...nawet tobie :mrgreen:

Szczerze? Nie bardzo. U niego w samochodzie to strach oddychać bo być może Colgate Plax działa krócej niż opisują.....
:D ;)
Pozdrawiam

sorki, ale jakoś negatywnie odebrałem Twojego posta. uważam, że MMC + cala reszta która z nas żyje powinna być wdzięczna, że 'zapaleńcy' tacy jak mitsu00 poświęcają swój czas i kasę, żeby ten plastikowy samochodzik jakoś wyglądał i działał.

pozdrawiam,
Mariusz

mitsu00 - 30-03-2010, 22:39

Jackie napisał/a:
Szczerze? Nie bardzo. U niego w samochodzie to strach oddychać bo być może Colgate Plax działa krócej niż opisują.....

Pozdrawiam

Polecam ELMEX. Działa o niebo lepiej :D A tak serio to uzasadniłem wcześniej dlaczego robię jak robię.....

[ Dodano: 30-03-2010, 22:43 ]
Mariusz4 napisał/a:
sorki, ale jakoś negatywnie odebrałem Twojego posta. uważam, że MMC + cala reszta która z nas żyje powinna być wdzięczna, że 'zapaleńcy' tacy jak mitsu00 poświęcają swój czas i kasę, żeby ten plastikowy samochodzik jakoś wyglądał i działał.

pozdrawiam,
Mariusz

Dzięki. Ja po prostu lubię pucować i dbać o swoje autka w wolnym czasie. Jedni to doceniaja innych może razić. Na takim świecie juz żyjemy i nic nie zmienimy.... :wink: Nie jestem żadnym fanatykiem tylko lubię jeździc czysciutką i błyszcząca furą, to samo w mieszkaniu :D Inaczej źle się czuję.

dab - 31-03-2010, 08:02

mitsu00 napisał/a:
Nie jestem żadnym fanatykiem tylko lubię jeździc czysciutką i błyszcząca furą, to samo w mieszkaniu

:thumbright:

regon - 31-03-2010, 20:42

mits00 - jak sobie pościelesz tak sie wyśpisz - no coments
Jackie - 01-04-2010, 10:21

Mariusz4 napisał/a:
sorki, ale jakoś negatywnie odebrałem Twojego posta

To źle odebrałeś. Widocznie żart nie zawsze trafia na podatny grunt, a skoro przy tym jesteśmy to grunt, że właściciel wspomnianego auta żart zrozumiał:
mitsu00 napisał/a:
Polecam ELMEX. Działa o niebo lepiej :D

Mariusz4 napisał/a:
uważam, że MMC + cala reszta która z nas żyje powinna być wdzięczna, że 'zapaleńcy' tacy jak mitsu00 poświęcają swój czas i kasę, żeby ten plastikowy samochodzik jakoś wyglądał i działał.

Właśnie opracowujemy synchroniczny pokłon w tej sprawie ;)
(jako, żeś mało rozrywkowy to precyzuję :TO TEŻ BYŁ ŻART ;) )
mitsu00 napisał/a:
Nie jestem żadnym fanatykiem tylko lubię jeździc czysciutką i błyszcząca furą, to samo w mieszkaniu :D Inaczej źle się czuję.

No to mamy tak samo ;) A tak już zupełnie serio: faktycznie rzadko się zdarza tak zadbane auto, szacuneczek ;)
Pozdrawiam

Mariusz4 - 01-04-2010, 21:30

Jackie napisał/a:

Właśnie opracowujemy synchroniczny pokłon w tej sprawie ;)
(jako, żeś mało rozrywkowy to precyzuję :TO TEŻ BYŁ ŻART ;) )

a szkoda, chętnie bym zobaczył :badgrin:

Anonymous - 01-04-2010, 21:38

Mariusz4 napisał/a:
a szkoda, chętnie bym zobaczył

to zapraszamy do Białegostoku

[ Dodano: 01-04-2010, 21:39 ]
Jackie napisał/a:
(jako, żeś mało rozrywkowy to precyzuję :TO TEŻ BYŁ ŻART )

:D

Mariusz4 - 01-04-2010, 21:46

jaceksu25 napisał/a:
Mariusz4 napisał/a:
a szkoda, chętnie bym zobaczył

to zapraszamy do Białegostoku

no to trzymam za słowo :!: :mrgreen:

lexus - 02-04-2010, 22:43

tak trzymać mitsu00 ja też nie lubię brudasów :p