To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Przeróbka awd na rwd

Marcino - 18-09-2012, 10:14

najważniejsze ze chłopaki mają zapał..:) puki co... :mrgreen:
swinks_UK - 18-09-2012, 14:22

Znam ten projekt od 2 lat. Jest to robota tzw. "po godzinach".
Pracy na następne 2 - 3 lata.
Kilkukrotnie widziane na żywo. :mrgreen:

Powstaje też drugi podobny projekt na bazie budy Golfa Mk1 z silnikiem 6A13TT, w RWD ze skrzynią Coswortha. Przy nim od czasu do czasu mam trochę zabawy :mrgreen:

Cóż, FACHOWCY z Mitsumaniaków po obejrzeniu kilku zdjęć wiedzą więcej :butthead:

krzychu - 18-09-2012, 14:28

swinks_UK napisał/a:

Cóż, FACHOWCY z Mitsumaniaków po obejrzeniu kilku zdjęć wiedzą więcej :butthead:

Jeśli to do mnie to wiem na pewno, że jestem pełen podziwu za chęci w tak dużej przeróbce (nie chęci wyśmiania projektu). A na pewno nie obyło się bez urwania czegoś co nie znaczy, że potem tego nie poprawi(ł), ulepszył itd... Po prostu ja nie widzę sensu w czymś takim bo to ciągła praca nad poprawianiem usprawnieniem itd. A w finale może się okazać że to nigdy nie będzie dopracowane...

robertdg - 18-09-2012, 21:21

krzychu napisał/a:
Po prostu ja nie widzę sensu w czymś takim bo to ciągła praca nad poprawianiem usprawnieniem itd. A w finale może się okazać że to nigdy nie będzie dopracowane...
Ale ktoś ma takie hobby, taką pasję i ją poprostu realizuje, takie coś świadczy o ambicji. Ty w tym nie widzisz sensu, kto inny tym zyje.
adaxo - 22-09-2012, 21:47

robertdg napisał/a:
krzychu napisał/a:
Po prostu ja nie widzę sensu w czymś takim bo to ciągła praca nad poprawianiem usprawnieniem itd. A w finale może się okazać że to nigdy nie będzie dopracowane...
Ale ktoś ma takie hobby, taką pasję i ją poprostu realizuje, takie coś świadczy o ambicji. Ty w tym nie widzisz sensu, kto inny tym zyje.

Popieram w 100%

Tu tez mozna poczytac (foty umarly) o projekcie Anglia 2.5 TT http://www.clubvr4.com/fo...-Anglia-Project