Pajero Sport - Kiedy nowy sport w polsce?
mjsystem - 19-05-2013, 17:57
Coraz więcej ich widuję. Co jest fajne, to jak jadę z moją Madzią i mówię: Patrz L200... a za chwilę:... nie.... Pajero Sport
Bulbo - 20-05-2013, 02:55
Hubeeert napisał/a: | Bulbo może dlatego, że w innych samochodach, którymi jeździłem takie "luksusy" są dostępne. Łącznie ze starymi modelami Mitsu... W których np. wzdłużna regulacja kierownicy była standartem - jak np. w Colcie czy Galancie z lat 88-92... W Colcie miałem też np. kontrolkę pokazującą kończący się płyn do spryskiwaczy. | no niestety dla mnie to jest jakis absurd ze w 20 letnim Cienkim wlaczniki sa podswietlane a w aucie z 2013 nie ma tej opcji bardzo mnie to zaskoczylo po zakupie auta i bylem pewien ze to jest usterka
jurekschroda - 20-05-2013, 11:51
Hubeeert napisał/a: | Bulbo może dlatego, że w innych samochodach, którymi jeździłem takie "luksusy" są dostępne. Łącznie ze starymi modelami Mitsu... W których np. wzdłużna regulacja kierownicy była standartem - jak np. w Colcie czy Galancie z lat 88-92... W Colcie miałem też np. kontrolkę pokazującą kończący się płyn do spryskiwaczy. |
W Cari z 1998 roku również jest taka kontrolka. Ponadto zagłówki są pochylane i każda z szyb ma tryb auto, czego na próżno szukać w nowych Lanecrach ( tylko szyba kierowcy) Nie wspominając już o tym, że nowy Outek ( podobnie jak nowe Lancery) nie ma chłodzonego schowka. Dziwne to trochę.
Dobra, nostalgicznie się zrobiło, a miało być o nowym Sporcie.
Bizi78 - 01-07-2013, 22:17
Dzisiaj odwiedziłem ASO Sobczyk w Częstochowie i patrzę a na serwisie stoi Pajero Sport (testowe oklejone reklamami) z rozbitym zadem .
Więc jak się pojawi ciekawa oferta z Czewy na testowe PS bodajże brązowy metalik (tak się chyba ten kolor zwie) to trzeba być czujnym .
JCH - 01-07-2013, 22:28
Bizi78 napisał/a: | Dzisiaj odwiedziłem ASO Sobczyk w Częstochowie i patrzę a na serwisie stoi Pajero Sport | Rafał, weź na testy na następne Zaborze. Bizi78 napisał/a: | z rozbitym zadem | Może być i z rozbitym, damy radę
Hubeeert - 02-07-2013, 01:26
Bizi78 napisał/a: | na serwisie stoi Pajero Sport (testowe oklejone reklamami) z rozbitym zadem |
To już drugie.
Pierwsze poszło z floty MMC. Bokiem do rowu.
Bizi78 - 02-07-2013, 07:43
JCH napisał/a: | Rafał, weź na testy na następne Zaborze. |
Tak jak by te pijoki się dorwały to nie byłoby czym wracać Hubeeert napisał/a: | To już drugie.
Pierwsze poszło z floty MMC. Bokiem do rowu. |
Czyli Mitsu w Polsce przeprowadza na własną ręke crash testy .
Hubeeert - 02-07-2013, 10:36
Flota tzw "prasowa"
Prędkość minimalna
Jazda testowa przez las
Sarna
Hamowanie
Zsunięcie się do rowu
Urwane lusterko
Pogniecione lekko blachy
|
|
|