Zloty i Spoty - 2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny
piwkotom - 15-06-2007, 09:50
cns80, looknij TUTAJ w poscie Yaro, tam jest info ze Gregorbu ma wolne miejsca
Anonymous - 16-06-2007, 16:40
Witam! Mam kilka pytań. Po pierwsze nie wiem czy będę mogl się zjawic na zlocie. Czy jak bym się zdecydowal przed samym zlotem to czy bez wpisania na liste zostane wpuszczony na impreze. Pytanie drugie: planuje noc spedzic w vanie ( pelna integracja z misiem )- czy mogę? I jakie oplaty musze uczynic?Czy beda ogolnodostepne lazienki?
Chooper - 16-06-2007, 17:18
rozekg napisał/a: | Czy jak bym się zdecydowal przed samym zlotem to czy bez wpisania na liste zostane wpuszczony na impreze |
TAK
rozekg napisał/a: | planuje noc spedzic w vanie ( pelna integracja z misiem )- czy mogę? |
TAK
ja jeszcze dodam, że vis a vis ośrodka są kwatery agroturystyczne, których włascicielem jest kolega mojego znajomego z uczelni, także jakby co, to jeszcze moga bć dodatkowe miejsca noclegowe
Anonymous - 24-06-2007, 12:41
cimon102 napisał/a: | Witam. (...)Wpadl mi do glowy pomysl by organizatorzy, jezeli to mozliwe, zorganizowali z udzialem fachowych ratownikow medycznych pokaz, kurs pierwszej pomocy przedlekarskiej.Wydaje mi sie ze taka nauka kazdemu sie przyda i przy okazji moza ktos sie czegos nauczy a w rezultacie uratuje komus zycie... |
Wpadłam myśląc o zlocie na ten sam pomysł (widać Suwalczaki tak mają).
a potem
Bolek napisał/a: | Obym Cie zaskoczył. Ale moge chyba napisać że taki POMYSŁ istnieje od mniej wiecej 23 dni. |
Czy ten pomysł wszedł w jakąś fazę realizacji, bo w harmonogramie zajęć nie znalazłam takiej pozycji?
Bolek - 24-06-2007, 19:09
Obawiam sie że nam sie wszyscy organizatorzy takich treningów i pokazów wykruszyli jeden po drugim. Jeżeli moje wiadomosci są aktualne to nie da rady. Przykro mi, też miałem nadzieje.
Anonymous - 24-06-2007, 19:35
Bolek napisał/a: | Obawiam sie że nam sie wszyscy organizatorzy takich treningów i pokazów wykruszyli jeden po drugim. Jeżeli moje wiadomosci są aktualne to nie da rady. Przykro mi, też miałem nadzieje. |
Bolek masz racje ja nie jestem w stanie tego zorganizować z przyczyn jakie podałem na jednym ze spotkań organizacyjnych
1. Osoby które ja znam i mogłyby to zrobic bedą w tym terminie nieobecne .Powód jest to koniec sierpnia wiec studentów ratownictwa nie ma w Łodzi, a tylko takie zródło jest mi znane .
2. Sam mam teraz kupe egzaminów i nie jestem w stanie szukać innych organizacji które by sie tego podjęły w miare rozsądnych pieniądzach bądz tak jak planowałem w punkcie pierwszym bezpłatnie
Nie ukrywam że chciałem aby taki pokaz sie odbył ale moje możliwości czasowe zostały mocno ograniczone przez sesje egzaminacyjna na szóstym roku
piwkotom - 25-06-2007, 11:30
A WOŚP sposcila nas na drzewo, ale nie mamy do nich zalu bo sa generalnie zarobieni szkoleniem mlodziezy i nie byli w stanie znalezc dla nas czasu, chociaz szkoda
Anonymous - 25-06-2007, 12:27
A czy wiadomo jusz coś na temat quadów ? Przesuneli nam zawody enduro na ten sam dzień co zlot i mamy problem .A widziałam że w Strykowie jest tor motocrosowy.Pozdrawiam.Kaśka
Anonymous - 25-06-2007, 13:32
jest tor, i to całkiem niezły
sam się na nim ścigałem Hondą 125 w latach '96-'98
cns80 - 25-06-2007, 19:40
Ponownie zapytam:
Czy ma ktoś wolne miejsce w domku, bo u Grześka już zajęte.
Kto przygarnie kropka ?
Anonymous - 25-06-2007, 23:41 Temat postu: Spróbuję W sprawie szkolenia z ratownictwa spróbuję popytać - nie zaszkodzi przecież.
Co do domku - też mam taki sam problem jak cns80, ale mam chyba jeszcze bardziej przechlapane, bom kobitka.
cns80 - 26-06-2007, 10:03 Temat postu: Re: Spróbuję
Smoczka napisał/a: | Co do domku - też mam taki sam problem jak cns80, ale mam chyba jeszcze bardziej przechlapane, bom kobitka. | Ja tam się nie obrażę. tylko nie mów mojej przyszłej żonie, bo jest strasznie zazdrosna
A tak na serio: Pomóżcie nam znaleźć jakieś lokum. Może ktoś ma wolne miejsca w domkach ?
Grześku - 26-06-2007, 11:02
cns80 napisał/a: | Czy ma ktoś wolne miejsce w domku, bo u Grześka już zajęte. |
No cóż - zapisy na miejsca były w ubiegłym roku
Smoczka napisał/a: | Co do domku - też mam taki sam problem jak cns80 |
ale czasami robimy wyjątki
cns80 - 26-06-2007, 15:21
Grześku napisał/a: | ale czasami robimy wyjątki | Szowinista
Anonymous - 26-06-2007, 17:55
Hej, stworzoccie jakis watek z zapisami. Takich jak Wy bedzie pewnie wiecej. Na koniec wbijecie sie do jakis pokoi w zaleznosci od dlugosci tej listy.
|
|
|